AF: Søren Grøn Stampe, bestyrelsesmedlem Konservative Fredericia

Myndighederne har nu givet grønt lys for at genåbne vores genbrugspladser efter at være lukket ned i 2 uger. Kigger vi nærmere på Fredericia, har vi dog kun åbnet genbrugspladsen på Bundgaardsvej og åbnet for deponiet på Vejlbyvej 40. Sidstnævnte dog kun for haveaffald, mursten og asbest. Altså kun 2 ud af 3 er åbnet, hvor deponiet normalt ikke er tilgængelig for private. Genbrugspladsen på Industrivej er stadig lukket. Kommunen ønsker ikke at genåbne genbrugspladsen på Industrivej, da de mener genåbningen af denne plads vil give alt for store trafikale problemer og de pladsmæssige forhold vil blive kraftigt udfordret.

Jeg mener, det er lodret forkert ikke at genåbne alle vores genbrugspladser. Lige nu og henover Påsken valfarter fredericianerne til byens genbrugspladser og jeg er sikker på at ekstreme lange bilkøer, hvor den enkelte fredericianer kommer til at spilde en masse af deres tid, samt trafikalt kaos, kommer til at herske, hvis kommunen ikke ændrer deres strategi. Jeg synes, det er naivt at tro at man løser et trafikalt problem ved at lukke for genbrugspladsen på industrivej. Effekten af at lukke for pladsen på industrivej er at man øger koncentrationen af biler på de to andre pladser og dermed skabes der trafikale problemer der i stedet. Det er altså for sløvt og der skal strammes op.

Jacob Bjerregaard kan vælge at fortsætte med den valgte strategi og så er jeg sikker på kaos og tumult vil komme til at herske henover påsken eller også kan han vælge at ændre retning og følge det konservative forslag.

Hos de konservative Fredericia ønsker vi at åbne for alle vores genbrugspladser. Myndighedernes anbefalinger skal selvfølgelig følges og overholdes. Vi ønsker at der indføres et online bookingsystem, hvilket gør det muligt for den enkelte borger at bestille tid inden for forskellige tidspunkter. Ligesom når man bestiller bord på en restaurant. Dermed forhindrer vi at borgerens tid spildes unødvendigt. Vi vil minimere risikoen for Corona smitte yderligere. Der vil blive reduceret i CO2 udledningen, da færre biler holder i tomgang. Derudover vil de langekødannelser på Tonne Kjærs vej undgås og farlige trafikale situationer fjernes.

Jeg glæder mig utrolig meget til at se, hvilken strategi Borgmester Jacob Bjerregaard ønsker at tilbyde byens borgere.

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
6 måneder siden

Det er godt at mens alle andre diskuterer hvorledes vi undgår ældre og særligt udsatte bliver smittede, hvordan vi sikrer at personalet i sundhedssektoren, pleje- og ældresektoren, hvordan der laves tiltag for socialt udsatte, så kan jeg trygt lægge hovedet på puden i aften, når jeg ved at de konservative i Fredericia kæmper for jeg kan aflevere indkøbsposen med tomme vinflasker og gamle aviser på genbrugspladsen.

Anonnym
Anonnym
6 måneder siden
Svar til  Anonnym

Ovenstående skrevet af Allan Søgaard-Andersen.

Brian Magnussen
Brian Magnussen
6 måneder siden

Synes egentlig det er trængt nok under normale forhold. Og uden at komme ind på atomfysik og skraldemand så er der ikke altid muligheder for at kassere det der burde kassers på en ordentlig måde. Når en motorhjelmmåtte der har sat og samlet olie og sod over 400,000 km bliver henvist til tæpper og madrasser samt vhs bånd til plastik og andet der ikke kan sorteres så er pladsen ikke optimal i forhold til det affald der skal behandles.