På årets InnoCamp 2019 i næste uge i Fredericia Idrætscenter vil der ikke alene være unge mennesker, der skal arbejde med otte virksomheders udfordringer. Lokale unge YouTubere og influencere vil også sætte deres præg på årets innovationscamp med deres videofortællinger og masser af anden aktivitet på de sociale medier. Nedtællingen til campen er allerede i gang på Facebook, Snapchat og Instagram med mulighed for at vinde præmier.

Hvis man skal deltage på årets InnoCamp 2019 i næste uge, og kunne tænke sig at vinde en biografbillet, kan man med fordel besøge InnoCamps Facebookside, ”InnoCamp Fredericia”. I disse dage præsenteres de otte virksomheder, der deltager i innovationscampen den 13. og 14. november. Det foregår med otte små film, hvor der knytter sig nogle spørgsmål til. Svarer man på dem, deltager man i lodtrækningen om biografbilletter.

De otte film bliver i denne tid produceret af videofotografen Magnus Kring Nikolajsen, der selv tidligere har været deltager på den årlige InnoCamp. Han bærer kasket, er afslappet klædt på og møder folk med et imødekommende smil. Han filmer og producerer videohistorier af forskellig art, og han er god til at tale med folk og få dem til at fortælle foran sit Lumix GH5-kamera.

Iværksætteren Magnus

Magnus Kring Nikolajsen er 20 år og er i gang med sit andet sabbatår, efter at han i sommeren 2018 afsluttede tre år på handelsgymnasiet på IBC Fredericia Middelfart. Magnus Kring Nikolajsen har ikke noget fast job, men han knokler dagen lang som blandt andet freelance videoproducer.

Magnus Kring Nikolajsen drømmer om at kunne leve af at drive sin egen virksomhed. Han er et godt eksempel på en iværksætter, der hele tiden tænker ”ud af boksen” for at skaffe en månedlig indtægt. Det er efterhånden blevet til mange små film, og netop nu arbejder Magnus Kring Nikolajsen med kreativt at filme og fortælle om de otte virksomheder på InnoCamp – HOME, Jutlander Bank, Pro Print, Fredericia Kommune, Pump Track/DyhreCyckling.dk, Danske Mejerier, Autohuset Vestergaard og DGI. Desuden har Magnus Kring Nikolajsen produceret forskellige videoeffekter, som eleverne vil opleve under campen, endelig har han stået for at give InnoCamp et nyt grafisk udtryk.     

Under årets InnoCamp vil Magnus Kring Nikolajsen producere en række film sammen med fotomodellen Maria Kissov, som løbende vil blive lagt ud på nettet, så andre unge kan få et indblik i, hvad der foregår på InnoCamp.

https://www.facebook.com/menyfredericia/

Skriv et svar