TV 2 har købt OL-rettigheder af Discovery og dækker De Olympiske Vinterlege 2022 og De Olympiske Lege 2024 sammen med DR.

Verdens største sportsbegivenhed, OL, er tilbage på TV 2s kanaler i årene 2022 og 2024, hvor De Olympiske Lege dækkes sammen med DR. Det drejer sig om De Olympiske Vinterlege Beijing 2022 og De Olympiske Lege Paris 2024, som derfor blandt andet kan følges på TV 2s kanaler og på TV 2 PLAY.

– De Olympiske Lege er verdens største event, der følges af milliarder af mennesker i hele verden – og som også samler danskerne, som vi oplevede det senest i Rio i 2016 og i London i 2012. De Olympiske Lege er et væld af sportsbegivenheder, og vi er superglade for, at vi sammen med DR kan præsentere OL for danskerne i 2022 og 2024. Særligt høje er vores forventninger til De Olympiske Lege i Paris, som ligger så tæt på – og uden tidsforskel til – Danmark, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen.

Den mest intensive OL-dækning på TV 2s kanaler nogensinde

Siden de seneste Olympiske Lege har TV 2 markant udvidet sit sportstilbud til danskerne med nye rettigheder og via en ekstra sportskanal, TV 2 SPORT X, samt en lang række live-kanaler på TV 2 PLAY. Og alle disse platforme kommer i brug, når dækningen af OL skal i gang.

– De Olympiske Lege er slaraffenland for sportselskere, og begivenheden passer perfekt til TV 2 med vores brede hovedkanal, to sportskanaler og mange live-kanaler på TV 2 PLAY. TV 2s dækning af de kommende Olympiske Lege bliver den mest intensive nogensinde for de danske seere og streamere, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

OL er – med afstand – årets mest sete sportsbegivenhed i de år, hvor De Olympiske Lege finder sted og dækkes på nationale kanaler. Ved de seneste Olympiske Lege i Rio brugte hver dansker mere end 20 timer på at følge OL i tv.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer