De Meza i Fredericia har fået nye farverige varer på hylderne. Det er modebrandet Ralph Lauren, der er kommet med en poloserie i ny form, der måske vækker minder hos mange.

Velkommen hos De Meza, det er ordene man møder, når man træder op ad trapperne og besøger den fredericianske herretøjsbutik. Foråret spirer – og det er næsten sommertøjet, der er fundet frem i dag, hvor vi er inviteret til at høre om den nye farverige kollektion fra modebrandet Ralph Lauren.

Vinteren kan ikke rigtig beslutte sig i år, så regner det, så blæser det, så er det koldt, så er der forår i luften og kirsebærtræerne springer ud – og derfor matcher de nye poloer også naturen anno 2020. Det fortæller Jesper Madsen fra De Meza.

“Det er virkelig fedt, at vi har fået de nye poloer fra Ralph Lauren på hylderne. De kommer med en stærk historie, hvor mange måske bliver ramt af nostalgien, når stilen og farverne fra 90erne går igen i 20ernes elegance. Der må godt være farver på tøjet i dag, og herrerne er ikke forskrækket længere”, indleder han og fortsætter:

“Det er den gamle originale model i en ny custom-slim-udgave, der kombinerer det bedste fra slimet og custom. Når man tager denne polo på flytter foråret ind.” 

De Meza har også moderne Ralph Lauren-sko

Hvad siger kunderne til jeres nye varer?

“Farverne trækker automatisk mange kunder mod hylderne, og mange roser vores udvalg på polofronten. Så generelt er folk positive,” fortæller Jesper Madsen. 

Det er ikke længe siden, at I i bæredygtighedens tegn havde fået Diesel Coca Cola-tøjprodukterne i forretningen, og nu dette – I har mange ting på programmet – hvordan vælger I, hvad der skal være i butikken?

“Først og fremmest, så skal vi have noget for for en hver smag. Vi har både det helt klassiske, men også det helt nye på modemarkedet. Derudover så besøger vi jævnligt vores leverandører, følger moden tæt og ikke mindst de brands, som vi har hos De Meza. På den måde ved vi også hele tiden, hvad der rør sig i vores fag,” siger Jesper.

Vi går rundt i butikken, der efterhånden har fået skabt sin helt egen unikke stil. Humøret er højt hos de tre soldater, der byder nye kunder velkommen, og så er også tid til at bevæge os nedad Gothersgade. Følg også De Mezas instagramprofil, hvor du kan se alle nyheder fra den nye herretøjsbutik i Fredericia.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer