Herretøjsforretningen De Meza i Gothersgade 20 lancerer erhvervskoncept med beklædning til erhvervsdrivende og ansatte. Samtidig er det muligt at indlevere rensetøj i forretningen, hvor den lokale virksomhed, Byens Rens, er en værdsat samarbejdspartner.

Konceptet kaldes for De Meza BUSINESS og er allerede i fuld gang.

Som led i den fortsatte strategiske udvikling af forretningen har De Meza valgt at gå skridtet videre og tilbyde beklædning målrettet til erhvervsdrivende, der gør brug af skjorter, habitter mv. og som samtidig ønsker at handle lokalt. Ovenikøbet med muligheden for at få en renseriaftale samtidig.

”Det er vigtigt for os at tilbyde en samlet pakke med et højt serviceniveau, hvor tøjet leveres inklusiv brodering med logo eller firmanavn. På den måde kan man som erhvervsdrivende handle ét og samme sted og slippe for selv at stå for processen med brodering mv.” fortæller Jesper Juul fra De Meza.

Erhvervsbeklædning er allerede brugt af mange lokale erhvervsdrivende, der har været glade for vores service. Derfor har vi valgt at udbyde erhvervsbeklædning som et koncept. Det går i god tråd med muligheden for samtidig at indlevere tøj til rens i forretningen.

”Som en lokalt forankret forretning der bærer navnet De Meza efter generalen og samtidig er stiftet den 6. juli er det med stolthed vi samarbejder med lokale virksomheder og ser folk bære tøj fra vores forretning. Det sætter vi stor ære i”, fortsætter Jesper Juul.

Leave a Reply