De Meza i Gothersgade står klar frem til d. 31. december og er parat til at klæde deres kunder på til den store fest, der afsluttes med et brag i den stilfulde tøjbutik, som står klar med bobler og kranserkage til kunderne på årets sidste dag.

Jesper slog dørene op for De Meza d. 1. oktober og siden har fredericianerne taget tøjbutikken til sig, og det oplevede “Generalen” især i forbindelse med julesalget.

Løjtnanterne i De Meza er klar til at tage imod kunderne med et smil. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

Vi besøgte butikken for at høre hvordan årets julesalg var gået. Der krammes med kunderne, og der bliver ønsket god bagjul og godt nytår, inden det bliver tid til at tale med den nysgerrige presse.

Vi startede med at høre Jesper om, hvordan årets julesalg er gået for butikken.

“Det er gået rigtig godt, især når man tænker på hvor ung butikken er. Folk skal lige vide vi er her og hvad vi står for, men det er gået rigtig positivt,” siger butiksgeneralen og kommer ind på, hvad der er blevet solgt i juletiden:

“Vi har solgt rigtig mange gavekort. Jeg tror, at en generel tendens er, at man køber det man selv mangler og der er et gavekort rigtig smart,” siger Jesper.

Skjortevæggen hos De Meza. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

De Meza var en af de butikker, der valgte at holde åbent d. 24. december, og det var en rigtig god oplevelse for butikken.

“Det væltede så meget ind med kunder, at jeg slet ikke fik smagt den portvin vi havde stående inde i butikken,” siger Jesper med et smil og fortsætter:

“Der var rigtig mange mennesker i hele byen og det synes jeg er rigtig fedt. Dem fra krydstogtskibet var meget flinke, og så var der også mange lokale inde at handle de sidste ting inden juleaften,” siger Jesper, der efter lukketid kørte ud i Egeskov Kirke til Lise og havde en traditionel jul derhjemme i familiens skød.

En klassisk sort blazer kombineret en skjorte med eksempelvis blomster på er et hit. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

Den næste store begivenhed man skal klædes på til er nytåret, og til det har De Meza mange stilfulde muligheder.

“En blazer er et must til nytår. Lille mor bliver altid stolt over, at man ser godt ud, og hvis man ikke har en, så skal man klædes på til at score,” siger Jesper med et smil og kommer med et tip:

“Man kan tage en butterfly på til skjorten, men ellers kan man tage en af de populære skjorter med stand. Det ser også fedt ud.”

Håndlavede italienske sko. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

Til at toppe det hele har Jesper et par italiensk inspirerede sko fra brandet SaValli.

“De er meget stilfulde. Det er virkelig toppen af kransekagen, hvis man vælger dem. De er håndlavet og unikke,” siger han.

Inden vi igen forlader butikken spørger vi, hvad man kan se frem til i 2020 fra De Mezas side.

“Vi får to nye brands i Armani og Fradi. De er begge italienske og passer rigtig godt ind i vores stil, så det glæder vi os til at præsentere fredericianerne for,” siger General De Meza, der har planer under opsejling i forbindelse med 6. Juli.

“Med vores navn skal vi gøre noget ekstra ud af det. Vi skal være byens butik indenfor det og dekoreres op til 6. Juli. Vi har hovederne i blød og så må vi se, hvad vi finder på,” siger Jesper.

De Meza har fundet det stilfulde “kluns” frem til nytår. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

De Meza står klar til at klæde byens handlende på frem til d. 31. december, hvor butikken holder åbent fra klokken 10:00 – 13:00. I den forbindelse er der champagne og kransekage til kunderne i butikken.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer