Danmark sejrede i den rene skandinaviske finale. Det skete efter, at Niklas Landin pillede pynten fuldstændigt af svenskerne i sejren, der endte med at blive på 26-24.

Kampen startede jævnbyrdigt og de to hold fulgtes ad til stillingen 6-6, men så gik der chokbølger igennem den danske lejr. Lasse Svan udgik med store smerter, og da han var en eneste højre fløj på holdkortet, så skulle der tænkes alternativt fra landstræner Nikolaj Jacobsen, der i første omgang reagerede ved at tage Nikolaj Pris ind på højre back og sendte Mathias Gidsel ud på fløjen.

Straks gav det pote, da Øris med den ene kanon efter den anden holdt den danske angrebsmaskine igang. Til gengæld opstod der er dyrt problem. Magnus Saugstrup havde modtaget to udvisninger, og det sendte Simon Hald ind på stregen, men han var uskarp og brændte i slutningen af første halvleg tre store chancer. Det betød, at Sverige gik fra 10-10 til at komme foran 10-12, men på et drøn i af Nikolaj Øris var stillingen ved pausen 13-13.

I anden halvlegs begyndelse fulgtes de to hold ad, men så ændrede kampen karakter. Danmark tog Jacob Holm ind angrebsmæssigt i stedet for Nikolaj Øris og det gav noget nyt til det danske angrebsspil, og i målet stemplede Niklas Landin ind med store redninger. Derfor kunne Jacob Holm med tre mål i træk bringe Danmark i front med 25-22, da der resterede 12 minutter af opgøret.

Samtidig blev Saugstrup sendt ind på banen i et offensivt forsvar, hvor han skulle stække Jim Gottfridsson, der orkestrerede det svenske angrebsspil. Når det endelig lykkedes svenskerne at komme igennem, så stod Landin i vejen, og det var igen tilfældet med tre minutter igen, da den danske anfører reddede et straffekast fra Hampus Wanne, og det afgjorde reelt set kampen, der endte med en dansk sejr på 26-24.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer