Instrumenterne er smurt, uniformerne er strøget og skoene og støvler er pudset. De danske garderkorps er klar til at fejre genåbningen af Danmark og det danske kulturliv på den bedst tænkelige måde. På Landsgardeforeningens opfordring, vil de danske gardister d. 29. maj igen trække i uniformerne og underholde danskerne i deres respektive byer.

Gaderne skal fyldes med musik, fest og farver. I løbet af dagen vil danske garderkorps spille i gågader, centre, parker og veje i det meste af Danmark.

6. Juligarden fotograferet på Landsoldaten.

I Fredericia kan 6. Juli Garden opleves i gågaden kl. 11.30-12 hvorefter vi spiller en koncert fra toppen af Det Hvide Vandtårn. Kom og fejr genåbningen af Danmark med os. 6. Juli Garden følger op på genåbningen med at holde Åbent Hus den 12. juni mellem kl. 10 og 12 på Prangervej 2. Til Åbent Hus er interesserede børn og deres forældre velkomne til at høre mere om garderlivet.

– Garden optager elever fra 7 år og ældre. Du behøver ikke at kunne spille på et instrument når du starter – det skal vi nok lære dig. Kan du allerede spille på et instrument er Garden en mulighed for at spille sammen med andre, fortæller foreningens formand, Peter Vind Larsen.

På sociale medier kan dagen følges under hashtags #MusikiGaden #mitLGF #VelkommenTilbageDK #genåbning #GarderneErTilbage #6jg #6juligarden #Garderliv

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer