Den 1. oktober er det 75 år siden Davidsens Tømmerhandel slog dørene op for håndværkere og entreprenører. Hos Davidsen på Røde Banke 1, der siden 2010 har betjent håndværkere og private i Fredericia, fejres dagen fra morgenstunden med friskbagt morgenbrød og jubilæumstilbud på hundredvis af varer.

Tirsdag den 1. oktober inviterer Davidsens Tømmerhandel i Fredericia samarbejdspartnere og kunder til 75-års jubilæumsfejring. Allerede fra morgenstunden byder medarbejderne i Davidsen på Røde Banke 1 på morgenbrød og kaffe. Og henover dagen vil jubilæet blive markeret med hundredvis af varer til stærkt nedsatte priser, fortæller adm. direktør Henrik Clausen hos Davidsen.

– Det bliver en stor dag, som vi håber, at rigtig mange vil tage del i. Davidsen har på kort tid opnået en stærk forankring i Aarhus-området, og vores historie gennem 75 år som familievirksomhed med fokus på godt købmandskab, faglig rådgivning og god betjening, er noget både vi som ansatte og kunderne nyder godt af. Så vi glæder os til at fejre dagen med alle, som har lyst til at kigge indenfor, siger han.

Davidsens Tømmerhandel kom til Fredericia i 2010 og har siden skabt et tæt samarbejde med professionelle håndværkere og private i lokalområdet. Synligheden i lokalområdet har også betydet, at Davidsen er blevet en attraktiv arbejdsplads – både for de helt unge og den lidt ældre generation, der gennem årene har fået et indgående kendskab til Davidsen.

Oprindeligt stammer Davidsens Tømmerhandel fra Sommersted i Sønderjylland, hvor virksomheden blev grundlagt i 1944. I dag har Davidsen 13 afdelinger og over 700 ansatte spredt ud over det meste af Syddanmark og det midtjyske. Povl Davidsen, der overtog forretningen efter sin far i 1969, er stadig indehaver og bestyrelsesformand i virksomheden, som de kommende år vil ekspandere med flere professionelle erhvervsafdelinger og byggemarkeder i hele landet.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?