Danmark skal møde Frankrig, Peru og Australien til VM i Rusland næste år. Det står klart efter lodtrækningen fredag eftermiddag i Moskva.

Danmark skal møde Frankrig, Peru og Australien til VM i Rusland næste år. Det står klart efter lodtrækningen fredag eftermiddag i Moskva.

Og hvis man kigger på Danske Spils odds, så har Åge Hareides hold fine muligheder for at nå videre til 1/8-finalerne. Danske Spil har nemlig odds 1,75 på, at Danmark går videre fra gruppen. Oddset på, at Danmarks VM slutter ved gruppespillet er 2,05.

– Det er en lodtrækning, som Danmark kan være meget tilfredse med. Faktisk er det vel tæt på at være en drømmelodtrækning for Danmark, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil, og fortsætter:

– Nøglen var at trække en overkommelig modstander fra andet seedningslag, og det mener vi, at Peru er, siger Peter Emmike.

Danmarks første kamp til slutrunden kommer til at stå mod sydamerikanske Peru, som af mange var nævnt som det svageste hold i andet seedningslag.

– Første kamp mod Peru bliver selvfølgelig vanvittig vigtig. Det er vores største konkurrent i forhold til gruppens andenplads.

– Vi går ud fra, at franskmændene sætter sig på førstepladsen, mens Danmark og Peru kæmper om andenpladsen. Peru bør Danmark kunne slå – vi har i hvert fald Danmarks om favoritter i et indbyrdes opgør lige Danmark er favoritter mod Australien, siger Peter Emmike videre.

Danmark står til odds 2,20 i kampen mod Peru, hvor Peru står til odds 3,50. Krydset i samme kamp er til 3,20.