Hvis der findes en god måde at slutte en ferie på, må denne historie være blandt det bedste man kan forestille sig. At lande søndag aften – uvidende om, at man dagen før faktisk har vundet 3 millioner kroner i Lotto. Og finde ud af det mandag formiddag.

Det skete for en spiller, der har vundet på sit Plus abonnement. Vinderen ønsker at være anonym, men vil godt afsløre, at hun er en kvinde fra Herlev Kommune.

Hun fortæller til Danske Spil, at hun og familien kom hjem til Herlev sent søndag aften. Mandag formiddag tjekkede hendes mand mailen.

– Der er en besked, du lige skal reagere på, sagde han. Der stod, at jeg skulle kontakte Danske Spil angående mit Plus abonnement, og at det ikke drejede sig om salg, fortæller den nybagte Lotto-millionær og fortsætter:

– Jeg vidste ingenting, da jeg ringede op. Han bad mig om mit cpr-nummer, og så bliver man jo lidt mistænksom. Han skulle lige undersøge, hvad mailen drejede sig om.

Der blev stille i røret, mens han slog hende op i systemerne.

– Ved du, om du har vundet, spurgte han.

– Næ, jeg er lige kommet hjem fra ferie, svarede hun.

– Du har vundet 3 millioner kroner, sagde han.

Hvordan reagere man lige på sådan en besked?

– Man tror, det er løgn. Man tror ikke på det. Man bliver lidt paf. Min mand sad ved siden af, og han kunne godt høre på min stemme, at den lød lidt mærkelig, fortæller hun.

Hun havde problemer med Nem-ID, så hun havde lidt svært ved at logge sig ind og tjekke det. Men det lykkedes lige, inden Danske Spil fangede hende for en kommentar mandag eftermiddag.

– Nu har jeg troet på det i 10 minutter, griner hun og fortsætter:

– Men jeg skal stadigvæk i Netto lige om lidt og købe ind, som jeg havde planlagt. Efter to ugers ferie er køleskabet tomt.

Og hvad skal pengene så ellers bruges til?

– Der skal nok købes en computer og en mobiltelefon. Og så skal vi mere ud at rejse. Det vil vi nyde. Og ellers skal de bruges fornuftigt, siger Lotto-millionæren og slutter:

– Og så der kommer nok en flaske vin på bordet i aften.

Hun har takket ja til Danske Spils tilbud om økonomisk rådgivning.