Corona-virussen hærger over hele verden for øjeblikket, og det har betydning for masser af mennesker og brancher.

Myndighederne fraråder tæt kontakt mellem mennesker, og det kan man mærke i frisørbranchen, hvor det i sagens natur er umuligt at holde afstand mellem frisører og kunder.

I første omgang valgte de selvstændige frisører at have færre medarbejdere i salonen, men forleden måtte alle saloner lukke efter påbud fra myndighederne. Dermed er driften gået i stå, og fremtiden tegner dermed meget usikker for danske frisører, da indtægten for manges vedkommende er baseret på driften i salonen. En problematik, medlemmerne af Trekantområdets Frisørlaug, fuldt ud anerkender.

“Smitten skal for alt i verden begrænses, og derfor er klippet hår ikke en nødvendighed for øjeblikket. Vores organisation DOFK arbejder i døgndrift for at hjælpe os gennem denne svære tid. Mange af vores ansatte har også små børn, og der er rigeligt brug for mor og far rundt om i hjemmene,” lyder det fra Trekantområdets Frisørlaug.

Imidlertid har man i Trekantområdets Frisørlaug konstateret, at flere frisører nu tilbyder klip på privatadresser, og det tager man skarpt afstand fra.

“Alle vi, der med hjertet følger anvisningerne om lukning med store økonomiske konsekvenser, anbefaler, at man lader håret vokse og gemmer sine penge til en rigtig frisør, der betaler både moms og skat til glæde for alle,” siger oldermand Pia Bløcher fra frisørlauget i Trekantområdet og fortsætter:

“Der kommer en tid efter krisen, hvor vi får brug for hinanden igen. Brug for, at der er saloner, der overlever. Brug for, at der er job til alle frisørassistenterne og elevpladser til vores unge talenter. Det kan godt være, at vi alle ser lidt sjuskede ud for tiden, men det allervigtigste er, at vi ikke smitter hinanden og forværrer tilstandene på de pressede sygehuse.”

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer