Tirsdag den 2. juli begynder et af årets største Counter-Strike-turneringer: ESL One Cologne. Danske Astralis deltager naturligvis i turneringen, hvor man møder de bedste Counter-Strike hold i verden om en præmiepulje på knap 2 millioner danske kroner.

På trods af et år 2018, hvor man vandt hele 10 trofæer, samt en super start på 2019, hvor man hurtigt sikrede sig yderligere to titler, har Astralis har ikke vundet de sidste to turneringer, de deltog i.

Kasper Hvidt, sportsdirektør, RFRSH Entertainment:

– Astralis skal dominere på den lange bane. Vi ser på det brede perspektiv, og selvom vi havde et fantastisk år sidste år, er vi stadig først lige startet. Vores fokus er på præstationen. Hvis man vil vinde, og det vil vi, er det dét, der giver os de bedste betingelser for det.

– Når man har placeret sig på en suveræn førsteplads og ikke vinder to turneringer i træk, så kigger man på, hvad man kan gøre endnu bedre. Sammenlignet med traditionelle sportsklubber har vi bygget Astralis-fundamentet op på kort tid og er nået ekstremt langt allerede ift. at bygge kultur. Holdet har kun eksisteret i lidt over tre år, og med det lange lys på, er vi på vej den rette vej. Vi bygger hele tiden på og bliver hele tiden stærkere, udtaler Kasper Hvidt.

Lucas “gla1ve” Rossander, kaptajn og In-Game Leader, Astralis:
– Sammen med Majoren til september og Royal Arena er ESL One Cologne vores absolut højeste prioritet. Det er en kæmpe stor turnering foran mere end 10.000 tilskuere, og der er meget prestige forbundet med at vinde den. Vi har arbejdet hårdt og målrettet frem mod den her turnering og glæder os helt vildt til at spille. Det bliver svært fra første kamp, så for os er det den, det handler om nu, og så tager vi det ellers skridt for skridt.

– Det er ikke givet, at vi ender i arenaen, og det er heller ikke i vores tanker lige nu. Men det er klart, at man altid gerne vil spille på de største scener, og skulle vi nå dertil, håber vi selvfølgelig at se en masse Astralis-trøjer blandt publikum og ikke mindst en masse danske fans. Historisk set har vi altid masser af support i Køln, og det håber vi selvfølgelig endnu engang er tilfældet i år.

Astralis spiller først kamp mod tyske BIG tirsdag 14:20 dansk tid. Kampen kan ses på stream her: ​https://www.twitch.tv/esl_csgo