Smilet er bredt hos Mathilde Mackowski og Tonny Corydon Andersen, stiftere af Sinful, Nordeuropas største e-commerce virksomhed indenfor sexlegetøj. De har netop modtaget prisen som “Online Retailer of the Year” ved årets internationale prisfest, Xbiz Europa Awards 2021.

– Det er et kæmpe skulderklap at modtage prisen som årets online retailer i Europa. Vi har været nomineret et par år i streg, og vi havde ærlig talt ikke regnet med, at den landede på vores bord. Men det gjorde den sgu, og det er vi stolte af, siger Tonny Corydon Andersen, CEO hos Sinful.

Selvom det langt fra er første gang, at Sinful vinder store priser, så betyder det alligevel lidt ekstra, når det er personer indefra branchen, der har haft en finger med i spillet.

– Det er første gang, vi modtager en international pris hvor branchen har stemt os helt til tops. Vi har gennem de sidste par år opbygget et vanvittig stærkt team, og det er fedt at tænke på, at det er de små forbedringer som hele holdet arbejder på hver dag, som gør, at vi i dag kan stå med endnu en flot award, udtaler en stolt Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.

I 2020 omsatte webshoppen for mere end 300 mio. kroner og sendte næsten 800.000 pakker afsted til kunder i hele Skandinavien. Tidligere på året valgte de to stiftere at indgå et partnerskab med den danske kapitalfond Polaris, der overtog 57,5 procent af selskabet.

Om XBIZ Awards
De prestigefyldte priser til XBIZ Awards uddeles til virksomheder, personer, kunstnere og produkter, der oplever vækst eller succes inden for voksenindustrien. Nomineringerne indsendes af kunder, mens vinderne bestemmes af medarbejdere fra Xbiz, branchekolleger og andre deltagende organisationer.

Om Sinful

  • Virksomheden, der blev stiftet i 2008 af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen, består i dag af et internationalt team med mere end 150 medarbejdere
  • Sinful er Nordeuropas største e-commerce virksomhed indenfor sexlegetøj med webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig og Storbritannien

Sinful Awards og priser:

  • Xbiz Europa Awards 2021: Online Retailer of the Year
  • Børsen Gazellepriser: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020
  • E-handelspriser: “Årets E-ner” i 2017 og “Bedste Eksportcase” i 2018.
  • Årets Succesvirksomhed 2018.
  • Finalist ved “Årets Ejerleder 2018”.
  • Nomineret til Entrepreneur of the year 2019