Forside Fredericia Dansk nedtur: Stregprofil ude af VM

Dansk nedtur: Stregprofil ude af VM

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Nikolaj Jacobsen må se bort fra stregprofilen René Toft i resten af VM-slutrunden, efter han udgik i gårdagens sejr mod Norge.

René Toft gik direkte i omklædningsrummet, efter en duel med en norsk spiller. Det skete allerede efter ti minutters spil, og på trods af intens behandling må Danmark nu sande, at Toft er ude resten af VM-slutrunden.

Det oplyser landstræner Nikolaj Jacobsen på fredagens pressemøde. Skaden er en stor bet for landstræneren, der har sat sit lid til René Toft som førstevalg på stregpositionen, efter lillebror, Henrik Toft, blev skadet kort tid før VM-slutrunden gik i gang.

Det har hele tiden været planen at skifte Henrik Toft ind, når han var blevet sin skade kvit, men det har ikke været meningen, at det skulle være på bekostning af storebror René.

Den danske defensiv har stået solidt i de første fem kampe ved VM, hvor der kun er blevet lukket 103 mål ind, hvilket svarer til et gennemsnit på 20,6 mål.

Med René Toft ude står Danmark pt. kun med to stregspillere til rådighed, og de er begge urutinerede i slutrundesammenhæng. Simon Hald er slutrundedebutant, mens Anders Zachariassen kun har en slutrunde på bagen.

Dermed er status quo for Danmark, hvis Henrik Toft som ventet bliver skrevet ind i truppen for at afløse René Toft. I stedet for at skærpe truppen yderligere lider Nikolaj Jacobsens plan nu et knæk forud for mellemrunden, der indledes lørdag aften mod Ungarn.

Danmarks øvrige modstandere i mellemrunden er Egypten og Sverige i nævnte rækkefølge.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere
DEL