Fredericianske Cecilie Fløe gæstede torsdag pigefodboldskolen, der afholdes i Trelde, og som arrangeres af Fredericia KF. I samlet en times tid instruerede hun de omkring 50 deltagere på fodboldskolen, der er delt op i tre grupper.

Cecilie Fløe spiller til dagligt hos de danske mestre HB Køge, hvor hun i den afsluttede sæson spillede Champions League og var en stor profil på holdet, der for anden sæson i træk vandt mesterskabet. 

Inden Fløe kom så langt trådte hun i fodboldskoene i Erritsø, og efterfølgende skiftede hun til MG&BK i Middelfart, inden turen først gik på efterskole, og i 2017/18 gik turen på college i USA, hvor Fløe gik på Montverde Academy, hvor hun gik indtil, at hun skiftede til Odense Q i 2018. I januar 2020 skiftede Cecilie Fløe til Kolding Q, hvorfra hun skiftede til HB Køge i sommeren 2021.

Den nu 20-årig Cecilie Fløe er derfor godt på vej frem i fodboldverdenen, og for en stund er hun hjemme i Fredericia, hvor hun torsdag gæstede pigefodboldskolen arrangeret af Fredericia KF, hvor det primært er klubbens egne folk, der er trænere. På fodboldskolen er omkring 50 deltagere, hvor der udover spillere fra Fredericia-området, er spillere fra Vejle og Esbjerg. 

Spillerne trænes blandt andet af det U15-hold, som efter sommerferien går i opløsning, da Fredericia KF har en talentlicens, men i disse dage er det lagt på hylden, da fokus er på at have det sjovt og lære fra sig på fodboldbanerne i Trelde, hvor der torsdag formiddag var prominent besøg af Cecilie Fløe, der først lærte fra sig, og efterfølgende svarede på spørgsmål og fortalte om sin vej frem i fodboldverdenen, hvor hun i de tidlige ungdomsår ikke var inde omkring talentholdene.