Erritsø Idrætscenter, EIC har nu fundet entreprenøren, der skal opføre de to nye haller, der skal give plads til en udvidelse med fire padelbaner og to tennisbaner, i alt 2.700 kvadratmeter.

Kontrakten med Dansk Halbyggeri er netop underskrevet. Byggeriet indledes i januar og står færdig 1. august 2022.

Det er de lokale billund//hansen arkitekter i Fredericia, som i samarbejde med Erritsø Idrætscenter har stået for at udbyde arbejdet i licitationen, og frem til august næste år som bygherrerådgiver skal følge byggeriet.

I de kommende måneder skal Dansk Halbyggeri projektere detaljerne og indgå kontrakter med en række fagentreprenører om alt fra stålspær til gulvbelægning.

Padelsporten er i fremgang ikke kun i Fredericia. Der er nu 8.000 aktive spillere i hele landet, og væksten kræver nye padelhaller.

Stort spænd fra dyrest til billigst

-Vi er meget tilfredse med, at prisen for totalentreprisen rammer vores budget i en tid, hvor byggeomkostningerne spurter afsted. Faktisk er Dansk Halbyggeris tilbudspris en smule under vores budget, siger bygherrerådgiver Frank Howard Jensen, billund//hansen arkitekter. Han fortsætter:

-Der var et ret stort spænd mellem dyreste og billigste bud på opgaven, og Dansk Halbyggeri vandt opgaven på laveste pris og erfaring med tilsvarende projekter. Dernæst har vi haft en god dialog om opgaven, hvor de har bidraget med input til processen.

Projektet er vundet i en indbudt licitation på pris og erfaring foran tre andre bydende.

Mogens Laustsen, adm. direktør i Dansk Halbyggeri, tilføjer:

-Gennem årene har vi opført en række tennishaller, og nu er padelhaller i fokus mange steder. Den type passer rigtig godt til vores kernekompetence. I Vejle opfører vi et stort padelcenter for en gruppe, hvor Thomas Graversen er aktiv.

Hallerne får en fritrumsprofil på otte meter i højden, mens bygningens højde bliver 12 meter. De opføres i en stålkonstruktion beklædt udvendigt med sinusplader. Indvendigt leveres den klar til brug med gulv og belysning.

Faktaboks

Bygherre: Erritsø Idrætscenter

Areal: 2.700 kvadratmeter.

Rådgiver: billund//hansen arkitekter

Totalentreprenør: Dansk Halbyggeri

Byggeperiode: januar-juli 2022