Dansk Folkeparti har kandidatlisten klar til folketingsvalget. I Sydjyllands Storkreds bliver der otte DF-kandidater på stemmesedlen.

Dansk Folkeparti er klar med holdet af kandidater, der skal slås for DFs farver til folketingsvalget i Sydjyllands Storkreds. DF stiller med i alt otte folketingskandidater og er dermed repræsenteret i hele storkredsen.

De otte kandidater er: Peter Kofod, Jon Krongaard, Lene Baggesø, Susanne Eilersen, og Kenneth Fredslund Petersen, Sven Erik Nielsen, Søren Rasmussen og Lasse Holmqvist.

På landsplan stiller Dansk Folkeparti med i alt 63 kandidater til folketingsvalget. DFs formand Morten Messerschmidt glæder sig over den samlede kandidatliste, som repræsenterer både erfaring og nye talenter.

– Vi er klar til valg – og glæder os til at krydse klinger med Mette Frederiksen og de andre partier. På trods af den turbulente periode, vi har været igennem, er jeg godt tilfreds med at stille med et så stærkt kandidathold, som vi her kan præsentere. Det tegner godt for Dansk Folkeparti og den udvikling af partiet, som jeg og den øvrige ledelse har sat i gang. Modgang gør stærk, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dette hold på 67 kandidater, der nu melder sig klar til at kæmpe for Danmark og Dansk Folkeparti, vil være en spydspids i genrejsningen af vores parti, siger Morten Messerschmidt.

De otte kandidater i Sydjyllands Storkreds er disse:

 1. Sønderborgkredsen Peter Kofod
 2. Aabenraakredsen Peter Kofod
 3. Tønderkredsen Jon Krongaard
 4. Esbjerg Bykredsen Lene Baggesø
 5. Esbjerg Omegnskredsen Lene Baggesø
 6. Vardekredsen Susanne Eilersen
 7. Vejenkredsen Susanne Eilersen
 8. Vejle Nordkredsen Kenneth Fredslund Petersen
 9. Vejle Sydkredsen Svend Erik Nielsen
 10. Fredericiakredsen Lasse Holmqvist
 11. Kolding Nordkredsen Søren Rasmussen
 12. Kolding Sydkredsen Søren Rasmussen
 13. Haderslevkredsen Jon Krongaard