På verdens største rejseside TripAdvisor anmelder og bedømmer millioner af brugere hoteller i hele verden, og det danske Skallerup Seaside Resort er blevet kåret som én af brugerens største favoritter. Der er så mange roser til feriecentret på rejsesiden, at det nordjyske resort har vundet prisen Travelllers’ Choice i kategorien ”Familiehoteller i Europa”, og nu ligger i top 25 over samtlige europæiske familiehoteller.

Side om side med Disney og sydens sol

Skallerup Seaside Resort er den eneste kandidat fra Skandinavien, der har vundet en pris i en af TripAdvisor’s internationale kategorier og har fået plads på den fornemme top 25 liste. Med prisen som et af Europas allerbedste hoteller for børnefamilier, placerer det nordjyske ferieparadis sig side om side med andre prominente feriesteder som Disney Land Paris og sydens store feriecentre.

”Vi er meget beærede over at vinde denne pris, der placerer os som et af Europas allerbedste hoteller. Hos os er det børnefamilien, der er i centrum, og det er fantastisk at få så mange fine ord med fra vores gæster, at vi ligger på listen over favoritdestinationer til familieferier,” fortæller salgs- og marketingschef Mette Clausen.

Altid en smule bedre 

”Travellers’ Choice” tildeles de steder, der har modtaget de bedste anmeldelser fra brugerne, og er den højeste pris, TripAdvisor uddeler. Prisen er altså en anerkendelse af de hoteller, der leverer enestående oplevelser for deres gæster. Og et ophold på Skallerup Seaside Resort er ret spektakulært.

Her kan børnene boltre sig i vandlandet og de voksne slappe af i et varmtvandsbassin med udsigt over klitter og hav. Udover den smukke beliggenhed, får også værtsskabet flotte anmeldelser. Service er et vigtigt succeskriterium for hotellet, og her mener de at have fundet den helt rigtige formel.

”Vi lover det, vi kan holde, og vi holder det, vi lover. Og så lidt til. Det er vores mantra på feriecentret og en fast del af den specielle Skallerup ånd, som er med til at give vores gæster en god helhedsoplevelse. Når vi er her, er vi på arbejde, men det er ikke sådan, at vi går og tripper for at komme hjem. Vi kan rent faktisk godt lide at være her, og det er jeg overbevist om, at vores gæster kan mærke,” forklarer Mette Clausen.

Brugerne har talt 

Det gode gamle ”mund-til-mund” bliver med et glimt i øjet kaldt ”word of mouse” i dag, hvor det netop er internettet, der er den store kilde til informationer og brugernes meninger. Og netop Trip Advisor er et af de steder, hvor forbrugerne råt for usødet kan læse anmeldelser og erfaringer fra andre besøgende.

”Det betyder, at vi som udbydere skal lægge os ekstra i selen. Kåringen får os ikke til at hvile på laurbærrene, tværtimod er den med til at holde os oppe på dupperne. Vi skal blive ved med at tilbyde det bedste til vores gæster, så alle har en god oplevelse. Omkring to-tredjedele af vore gæster kommer igen, og det tyder på, at der er noget, vi gør rigtigt”, siger Mette Clausen med et smil.

Tidligere på året vandt Skallerup Seaside Resort en plads på top 10 listen over ”Bedste hoteller i Danmark” og modtog yderligere en pris i kategorien ”Hoteller med den bedste service”.

Fakta:  

TripAdvisor er verdens største rejsewebsted, der gør rejsende i stand til at planlægge og reservere den perfekte rejse. TripAdvisors websteder udgør verdens største rejsefællesskab med 340 millioner unikke besøgende om måneden. Der er over 320 millioner anmeldelser og meninger, som dækker flere end 4,9 millioner indkvarteringssteder, restauranter og seværdigheder.

Kilde: https://www.tripadvisor.dk/pages/about_us.html