Når skoleklokken ringer ud til sommerferie kan børn og unge i Kolding hoppe på en danseglad oplevelse med dansetræning i fem dage, som på femtedagen ender ud i en forestilling på en rigtig scene til glæde for familie og venner, og ikke mindst dem selv.

Hele uge 27 er der nemlig moderne dansemoves på programmet, når den professionelle danser Brian Degn inviterer 10-14 årige fra Kolding Kommune til Danseballaden.

(Foto: Kolding Kommune )
(Foto: Kolding Kommune )

”Danseballaden er med til at give alle de deltagende børn og unge en intensiv kvalitetsoplevelse med dans, hvor det at skabe dans er i højsæde. Sidegevinsten er, at projektet samtidig øger de unges kropsbevidsthed, viser glæden ved bevægelse og sætter fut i socialt samvær” fortæller Mona Bruun Enevoldsen, fritidskonsulent i Kolding Kommune.

Fællesdag på Mungo Park

Fredag den 3. juli kulminerer Danseballaden, når børnene fra Kolding og Billund Kommune mødes på Mungo Park i Kolding for at vise hinanden, hvad de har lært. Dagen bruges på at indøve en stor fællesdans og opføre den for forældre og andre interesserede publikummer fra kl. 16-17.

”Gennem moderne dans får børnene mulighed for at give deres følelser et fysisk, personligt og nutidigt udtryk og formilde det til et publikum. Der er masser at lære ved at være i hænderne på en professionel danser i en hel uge og være med til at skabe en koreografi”, fortæller Mona Bruun Enevoldsen, fritidskonsulent i Kolding Kommune.

Stadig ledige pladser

Der er stadig ledige pladser på Danseballaden i Kolding, der foregår på Aalykkeskolen. Tilmeldingsfristen er søndag den 21. juni. Tilmelding sker ved køb af en plads i Kolding Kommunes netbutik.

Se mere om mange andre spændende ferieaktiviteter her:

http://www.kolding.dk/nyheder-aktuelt/aktuelt/ferieaktiviteter-2015-sjove-oplevelser