Politiet er lige nu til stede foran Telia i Danmarksgade, hvor de også har spærret vejen. Vagtchefen fortæller, at der har været tumult i eller ved Telia-butikken, som de lige nu skal undersøge nærmere. Læs seneste opdatering til sidst i denne artikel

Danmarksgade er spærret, og Politiet leder trafikken væk fra stedet.

17:48: Fredericia AVISEN er ankommet til Danmarksgade, hvor en ekstra patrulje netop er kommet frem. Der er nu to patruljer på stedet.

(Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

17:52: Mere politi ankommer til stedet. Der er fuldstændig spærret foran Telia mellem Landsoldaten og Kirkens Korshærs genbrug. Politiet holder foran med blinkene tændt.

(Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

18:00: Der er nu fire politibiler på stedet. Politiet holder vagt foran Telia, imens en betjent afhører personer i nabobutikken, By Savas.

18:08: Politiet på stedet oplyser til Fredericia AVISEN, at der er tale om et skarpt gerningssted.

18:10: “Der er tale om et røveri, hvor fire gerningsmænd kommer ind. De fire gerningsmænd er udenlandsk af udseende, to af dem har fuldskæg. De løber fra stedet med rygsække med telefoner i, men der er ingen idé om hvilken retning de er løbet i. Gerningsmændene har bagbundet personalet, der kort efter kom fri og anmeldte røveriet. Nu har vi en masse politi på stedet, og vi vil finde noget at gå efter”, fortæller Vagtchefen til Fredericia AVISEN.

(Foto: Fredericia AVISEN)

18:15: Der er meget Politiet i området. Flere politibiler holder ved knudepunkter i området.

(Foto: Fredericia AVISEN)

20.20: Afspærringen ophæves, og Politiet forlader stille og roligt stedet.

20.22: Vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi oplyser, at det pt. ikke er nyt i sagen, og de ikke er på sporet af de eftersøgte endnu, men der arbejdes på højttryk.

Læs også

lecture.dk
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

benny andersen
benny andersen
11:13 - 28. december 2019 11:13

lav en GPS kode på alle mobil telefoner , som ikke kan slettes, så kan man altid finde alle de køter som kun laver lort, for alm. borger. vi sender folk ud i rummet så det er en smal sag at reg. alt overvågning som i UK vil også hjælpe