Hos Sportmaster Fredericia er man klar til VM i fodbold. Det første man møder ved indgangspartiet er en stor fodboldstand med roliganudstyr og ikke mindst den danske nationaltrikot, som de rød-hvide-fans elsker at eje. Ved disken står de i røde fantrøjer og humøret er højt. Fredericia AVISEN talte med den 22-årig butikselev Gentian Hasani. 

Sportmaster Fredericia elsker sport og VM i fodbold er selve livet for Gentian Hansen, der har fri de næste seks dage. De dage skal bruges på at komme i VM-form, men inden han fortæller om det, spørger vi til salget at de smukke trikots.

“Det er gået godt. Rigtig godt. Den røde spillertrøje sælger godt, og det er både børn og voksne, som køber den. Vi har også kørt en kampagne, hvor man kan få tryk på til kun 50 kr, mod normalt 150 for et unikt tryk. Det har flere benyttet sig af,” fortæller Gentian og fortsætter:

“Der har faktisk også været et godt salg i selve fantrøjerne, som koster 200 for børn og 250 for voksne. Det er meget blandet, hvad folk har valgt. Men vi er alle ved at være klar til VM i fodbold.”

I gågaden er der også børn og voksne i DBUs merchandise. En af dem er Joshua Täkker.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Hvad er VM for dig? 

“Jamen det bliver ikke større, og så er vi med. Jeg er vild med det. Jeg regner med at tage weekendkampene på Rådhuspladsen i København sammen med vennerne, ellers TV-skærmen hjemme eller på Rådhuspladsen i Fredericia. Det bliver sjovt. Jeg elsker fodbold, og har selv spillet det, men er lige stoppet. Jeg er dog meget sikker på, at jeg starter op efter ferien igen,” siger Gentian.

Hvor langt kommer Danmark? 

“Vi kommer langt. Peru og Australien slår vi, det er jeg sikker på, men Frankring bliver en hård kamp, de er svære at slå. Jeg er sikker på, at det bliver en god og spændende kamp. Men vi går videre fra puljen”, slutter Gentian Hasani.

https://danbolig.dk/butik/fredericia