Danmarks Største Esports-Event NPF slår i dag 11. oktober dørene op for den 20. udgave af eventet. En gamerfest som har udviklet sig fra 50 deltagere på Nordfyn til over 5.000 gamere i et af landets største messecentre i Fredericia.

Flere af kræfterne bag NPF har været med helt fra starten. Holdånden ved folkene bag er stærk, og arrangørerne brænder stadig lige så meget for den hygge som NPF er bygget op omkring, som de gjorde for 20 år siden.

”Det er vigtigt for os, at vi laver Danmarks Hyggeligste Event.” siger Ulrik Petersen, arrangør af NPF. ”Vi giver deltagerne en fantastisk oplevelse med god stemning og masser socialt samvær og hygge. Her hylder vi det fællesskab som computerspil kan skabe. Der plads til alle aldre, og folk kan møde andre med sammeinteresse.”

NPF vil fortsat følge med udviklingen og tilbyde de besøgende en oplevelse i særklasse. Et fast og voksende element ved NPF er det store expo-område. Her udstiller et hav af de bedste leverandører deres grej, og mange forskellige organisationer bruger lejligheden til at få gamerne i tale.

”Vores expo byder på flere oplevelser end nogensinde før. Vi har f.eks. store simulatorer, så hvis du drømmer om at køre en stor traktor eller flyve i din egen flyvemaskine, så kan du det til NPF. Derudover harvi stor opbakning for en række stærke brands, som er med til at løfte oplevelsen for alle gamerne,” fortællerJesper Witt, arrangør af NPF.

Man kan besøge eventet lørdag d. 12. oktober mellem kl. 10-22. Gæstebilletter kan købes i indgangen. Billetter, program og mere info kan findes på www.npf.dk

FAKTA
2000: NPF startede på Otterup Skole på Nordfyn med 50 deltagere.

2004: Eventet vokser og flytter i en hel sportshal med 180 deltagere. 2005: NPF starter traditionen med stand-up med Carsten Eskelund. 2012: NPF flytter til Messe C i Fredericia og har 1.200 deltagere. 2016: Opnår højeste antal deltagere til dato: 5.200.

2017: Stort internet nedbrud på næsten 12 timer.

2018: NPF og Global Connect leverer den hurtigste internetforbindelse til et ’event i Danmark på hele 80 Gbit (80.000 Mbit)

2019: Starter NPF Esports Academy for uddannelsesinstitutioner.
NPF er en frivillig-drevet organisation med ca. 400 frivillige. 60 af dem bruger tid på eventet året rundt. Esports-eventet er en social begivenhed, hvor folk samles for at spille computerspil sammen.

http://www.fcfredericia.dk