Rikke Mølgaard,  Lukas Graham musikkeren Nikolaj Bøgelund,og Kansas City Stompers,spiller i Gauerslund Kirke Børkop tirsdag den 5 februar klokken 19:00.

Alle der har hørt Rikke synge – værende sig musikkere eller publikum, er af sandsynligvis af samme opfatelse. Det er stort, når man ser programmet for Gauerslund Kirke i februar.

Fra Sommersang i Mariehaven  

Rikke har været med 10 gange i Mariehaven, og det er der ingen anden solist, der har. Solister står nærmest i kø for at komme med i det program
Rikke har en fortid med Big Fat Snake, Stig Rossen, Johnny Logan, Finn Nørbygaard, masser tv-radio, tivolis big band, radioens big band, og musicals.

Nikolaj Bøgelund er med overalt, for øjeblikket hjælper han DR Bigband med en ny cd-indspilning, foruden er han dirigent for Århus Jazzorkester, når han ikke spiller med Lukas Graham, eller KCS, eller arranger musikken
til det en tv-show, efter det andet, og er solist, der er næsten ingen udgivelser inden for rytmisk musik i Danmark, hvor Nikolaj ikke har haft en finger med eller hvor han har spillet med.

Kansas City Stompers er i dag Europas ældste orkester. Det blev startet i 1951 som amatør jazzband og i 1970 blev orkesteret professionelt via alle Danmarks mest profesionelle musikkere og solister inden for Jazz-Rock
og popmusik kom med i orkesteret, og KCS har udgivet 45 lp/cd.
Igennem 25 år var KCS det samme som TV2, vild med dans og orkesteret The Antonelli Band. Vi havde op til 300 koncerter om året, nu er frekvensen ca. 120 koncerter.

Musikkerne i KCS er stadig de mest prof i Danmark over 1000 lp/cd indspilninger i bagagen, de var med på alt igennem 40 år, eksempelvis som John Mogensen, Sebastian, Sanne, Bent Fabricius Bjerre, Tivoli Big Band, Cirkus Revyen, og mange andre.

www.eventc.dk