SER Hegn har fået en kæmpe ordre på vildsvinehegn – og det har ført til, at de fredag morgen satte gang i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri. Om 14 dage står der en administrationsbygning, en opbevaringshal, 140 kvm pakkehal og 16.000 kvm stenbelægning klar.

Klokken nærmede sig 7:00 da Fredericia AVISEN trillede ind på Prins Christians Kvarter, hvor SER Hegn holder til. Midlertidige lysmaster var sat op – og der summede af liv. Mange stod klar i deres orange arbejdstøj, og der summede en spænding i luften.

Nogen vil måske kalde det for et umuligt projekt, men om blot 14 dage har SER Hegn, i samarbejde med elleve andre virksomheder, bygget opbevaringshal, pakkehal og administration. HM Entreprenør er hovedmanden, og med sig har han en række virksomheder – herunder en række lokale virksomheder.

Fredericia AVISEN fangede direktør for SER Hegn, Henrik Rasmussen, og indehaver af Kloster A/S, Mads Kloster, til en snak om det store projekt. Se mere her:

“Man kan beskrive projektet med det gamle ordsprog der hedder: Skal du have noget gennemført, så tag fat i en travl mand. Et byggeri der normalt tager 6 måneder, det skal vi lave på 14 dage”, siger Henrik Rasmussen, direktør i SER Hegn til Fredericia AVISEN.

“Vi synes det er et spændende projekt – og så er det jo de her ting vi laver og som vi selv synes vi er gode til. Det er en udfordring der passer os rigtig godt. Vi glæder os over at være med og takker for det gode initiativ”, siger indehaver af Kloster A/S, Mads Kloster.

Også Business Fredericias Erhvervsdirektør, Kristian Bendix Drejer var stået tidligt op. Han glædede sig over samarbejdet mellem erhvervslivet.

“Det er fantastisk at se, hvor SER Hegn lynhurtigt har samlet det fredericianske erhvervsliv til denne unikke opgave, hvor alt skal ske meget hurtigt. Det viser mig igen, at vi står sammen i byen,” sagde Kristian Bendix Drejer til Fredericia AVISEN.

Udover bygherren SER Hegn A/S, deltager følgende virksomheder i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri:

HM Entreprenører A/S,  Kloster A/S, Dalsgaard Pavilloner A/S, Futura Rundbuehaller ApS, Flextek Stålreoler A/S, DE Electronic ApS, Zipp Systems A/S, Scanview A/S, Hansen EL A/S, K.E. Mammen ApS og Land & Plan A/S. Herudover sørger Din Madpartner for, at alle er glade og tilfredse i løbet af de 14 dage.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce