Danmark tabte den sidste testkamp forud for VM, der blev et sandt målorgie, som Norge vandt 36-34.

Danmark havde valgt Niklas Landin og Benjamin Jakobsen som oversiddere, og særligt fraværet af Landin fik betydning. Landstræner Nikolaj Jacobsen ville se, hvem han skal benytte som reserve for Danmarks nummer et. Første halvleg fik Nantes’ Emil Nielsen i målet, og ellers var der også lagt op til en nøglerolle til Mathias Gidsel – og den greb unge Gidsel, der gik fra at være en spiller på yderste mandat, til at ligne en spiller, som skal spille en nøglerolle for Danmark.

Norge på den anden side kom med alt det skarpe skyts, og det kunne ses. Sander Sagosen orkestrerade det norske angrebsspil. Når han ikke skød selv, så satte han Harald Reinkind, Christian O’Sullivan og Gøran Johannesen i scene. Og når Danmark smed bolden væk, så var de norske fløje skarpe, og det blev udslagsgivende i første halvleg. Norge satte tempoet i vejret og det gjorde pausestillingen var 21-18 til nordmændene.

Fra anden halvlegs start kom Kevin Møller ind i det danske mål, og han tog mere fra end Nielsen og som anden halvleg skred frem kom der mere styr på det danske forsvarsspil, der endte med at fungere hæderligt med Lasse Andersson som fremskudt, og bag sig havde han Mads Mensah, Simon Hald og Anders Zachariassen til at tage fra, men heldet manglede i de afgørende situationer for, at det blev helt tæt til sidst. Derfor endte Norge med at vinde det målrige opgør med 36-34.

Danmark tager hul på VM fredag, hvor Bahrain er modstanderen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer