Igen fejede Danmark modstanden til side, og bortset fra ti minutter i anden halvleg, så var danskerne suveræne kampen igennem i den første kamp i mellemrunden mod Qatar, der blev besejret 32-23.

For første gang skulle Danmark matches mod en modstander af en vis kaliber, og det var også et presset dansk hold i starten. Qatar kom med en masse fysik, men som første halvleg skred frem satte det danske angrebsspil sig igennem og Niklas Landin i målet fik fat. Det gav en dansk føring på 4-3, og derfra så danskerne sig ikke tilbage.

Midtvejs i første halvleg var stillingen 8-6, og særligt Mathias Gidsel var en fornøjelse at følge. Enten tog han sagen i egne hånd, ellers lavede han mesterlige opspil til holdkammeraterne og det var med til at give en dansk pausesføring på 17-12 efter, at Mikkel Hansen kanonerede et frikast i mål på første halvlegs sidste aktion.

Fra anden halvlegs start buldrede det danske tog videre. Qatar tog straks konsekvensen, da der blev forlangt timeout ved stillingen 20-13 fem minutter inde i anden halvleg, men lige lidt hjalp det. Qatar lignede et hold, der var ved at opgive, da stillingen 25-15 midtvejs i anden halvleg, men Qatar vågnede op til dåd.

Landstræner Nikolaj Jacobsen kunne se føringen skrumpe ned til 25-19, og så var der dømt opsætning fra Jacobsen, der forlangte timeout med ti minutter igen. Der blev kommanderet syv mod seks og det blev straks udnyttet af Magnus Landin, der blev spillet fri på den danske venstre fløj. 

Det danske spil kom for alvor igang igen. Danmark kom konstant frem til store chancer, og det endte derfor med en sikker dansk sejr på 32-23. Næste gang danskerne skal i aktion er på lørdag, hvor modstanderen er Japan klokken 20:30.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer