Danish Phone Repair har taget de nødvendige forholdsregler i forbindelse med Covid-19. Indehaver Abdul Hai fortæller, at han spritter alle telefoner som han reparerer og har sprit stående foran døren til butikken.

Abdul er altid smilende, venlig og imødekommende. Han præsenterer sig pænt, da vi mødte ham i butikken og han peger straks hen på spritten ude foran butikken. “Så føler kunderne sig trygge,” indskyder han.

Alt imens vi talte kom en mand, der ville kigge på covers og andre gadgets. Kunden var i tvivl om hvorvidt Abdul ville have flere ind i butikken af gangen, men efter at have peget på spritten og lavet en tommel op, kom manden ind i butikken og begyndte at lede efter det han skulle bruge efter, at Abdul havde spurgt om han havde brug for hjælp.

Sprit, handsker og papir er klar på et bord foran butikken. (Foto: Fredericia AVISEN)

Selvom Covid-19 har givet os en ny hver dag, så går livet videre, påpeger Abdul. I stedet for at gå og være frustreret over det, har han i stedet lavet et nyt tiltag i butikken.

“Hvis man har en telefon eller tablet man gerne vil af med, så kan man komme ind i butikken med den og hvis vi kan blive enige om en pris, køber jeg den. Selvom det er en brugt gadget, så kan andre sagtens få glæde af den, når jeg har gjort den klar til at blive solgt videre,” siger Abdul og slår fast:

“Alt man skal gøre er at komme ned i butikken med den. Man behøver ikke nulstille sin smartphone eller tablet, det gør vi. Vi laver både en nulstilling, renser og sletter data fra den, og laver derudover eventuelle reparationer på den så den er klar til videresalg fra vores butik.”

Man kan nu sælge sin brugte smartphone og tablet til Danish Phone Repair. (Foto: Fredericia AVISEN)

Men selvom du har lavet et nyt tiltag, så er alt som det plejer?

“Jeg fortsætter selvfølgelig med at have alle mine andre muligheder i butikken som køb af mobilcovere, andre gadgets og naturligvis reparationer, hvor vi laver mobiltelefoner, tablets, MacBooks og iMacs,” slutter Abdul og henviser til Danish Phone Repairs hjemmeside, hvor man kan se en prisliste og de nøjagtige produkter, som han reparerer.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer