Danish Entrepreneurship Award 2018 blev torsdag afholdt i Messe C, og CEO for Fonden for Entreprenørskab, Christian Vingaard, glæder sig over den store opbakning til eventet, hvor 7000 unge var samlet i innovationens tegn.

Der var fest og glade dage, da Danish Entrepreneurship Award 2018 blev skudt i gang ved 10-tiden.

Festen var intakt, da vinderne blev kåret fra 15-tiden og tre kvarter frem.

Catrine Engelgreen styrede showet var den store scene, hvor DJ’en med det ene hit efter det andet fangede opmærksomheden i salen, hvor der var opsat tusindevis af tilskuerpladser.

“Hvor er det rørende og hvor er det en fantastisk udstråling I har haft. I har været velforberedte, nysgerrige og åbne,” sagde konferencier Catrine Engelgreen på vegne af dommerpanelet inden priserne blev uddelt i følgende kategorier:

  • Tre mikrolegater
  • Designtalent
  • Projekt Edision
  • Da Vinci
  • Idékonkurrence for videregåendeuddannelser
  • Idékonkurrence for ungdomsuddannelser
  • Idékonkurrence for grundskolen
Fællesfoto af vinderne af de forskellige priser. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I forbindelse med afslutningen på Danish Entrepreneurship Award 2018 talte Fredericia AVISEN med CEO for Fonden for Entreprenørskab, Christian Vintergaard, der evaluerede på eventet:

“Det er gået supergodt. Vi har formået at få endnu flere mennesker med, og der har været en rigtig god stemning hele dagen. Der har været rigtig mange god idéer, og gode stunder her,” siger Christian og fortsætter:

“Dem, der har fået legater – deres idéer er jeg sikker på bliver til virkelighed. Det er virkelig gennemtænkt det, som de har lavet,” fortæller han.

Danish Entrepreneurship Award 2018 oplever stor opbakning, og det glæder Christian Vintergaard.

“For os er det et symbol på, at det går den rigtige vej. Erhvervslivet bakker op, og det er rigtig positiv, at de vil ungdommen på den måde,” forklarer Christian og kommer ind på, at der fra politisk side også er stor opbakning i en tid, hvor der ellers skæres på ungdomsuddannelserne:

“Politikerne støtter os, og det er rigtig vigtigt. Det er med til at give de unge endnu mere blod på tanden. Sådan en dag som i dag kan man se, hvor godt givet ud det er,” lyder ordene fra Christian Vintergaard.

Annonce