På en konference i MesseC var alle ledere fra den store supermarkedskoncern Coop samlet, her blev det til en stor anerkendelse til butikschef i Fakta Taulov, Daniella Bjørnsted Andersen.

Fredericia AVISEN har været en tur på Adelvej i Taulov, hvor Fakta ligger. Der er masser af liv og kunder, fortæller Daniella Bjørnsted Andersen, og det er der en særlig grund til. Daniella gør en dyd ud af at være aktiv på de sociale medier.

“Det er fordi det er fremtiden, at vi skal kommunikere på den måde, men for at nå bredere ud til folk med gode budskaber og gode tilbud,” siger Daniella og kommer ind på, hvorfor det er vigtigt:

“Det er ret vigtigt i lokalsamfundet, at man kender personen der er på billedet. Man føler, at man kender dem der er på billedet og det ikke er er en fremmed,” fortæller Daniella.

I sidste uge var der en stor konference i MesseC for Coop-ledere. Ledere fra landets Fakta, Irma, Brugsen og Kvickly-butikker var samlet med koncernes direktion, og det kastede en kåring af sig til Daniella.

“Jeg blev kåret til årets kulturambassadør. Det betyder, at jeg har været en god rollemodel, og været god til at vidensdele det vi laver i butikken og være en god kollega,” siger butikschefen fra Fakta-Taulov.

Det at være i Fakta er ikke nyt for Daniella. Hun har været igennem hele systemet, og hun opfordrer også andre til at starte i butik, hvis det er det de brænder for.

“Jeg startede som ungarbejder i Fakta, så jeg har været her i snart 13 år. Det er en virksomhed, som gerne vil uddanne folk og hele tiden sørge for man har det godt. Det med at være i butik er en god ting,” siger Daniella og fortsætter:

“Man arbejder meget med mennesker, vi har 1100 kunder igennem hver dag, så det er mange menesker vi har med at gøre. Det er en fantastisk beskæftigelse,” slutter Daniella.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer