Fredericia AVISEN besøgte Teater Malstrøm under den første læseprøve til den kommende sæsons Burlesque. Her talte vores kulturredaktør blandt andet med skuespilleren Daniel Stoof Jensen.

“Læseprøve betyder, at vi kommer ind til en prøve, hvor vi ikke ved noget udover, at vi er med i den næste Burlesque og kender lidt af konceptet, men vi kender ikke det hele og ved ikke hvilke numre vi skal være med i og kender ikke til kostumerne, så vi kommer uinformeret, men det er det den læseprøve går ud på,” fortæller Daniel og fortsætter:

“Jeg synes, at min første Burlesque var meget grænseoverskridende på nogle punkter, men det er også det fedeste teater, jeg har været med til at lave, og vil gerne prøve mere af det. Jeg kunne godt tænke mig at være mere maskulin på scenen den her gang.”

Har det rykket dine grænser?

“Mine grænser er blevet rykket efter sidste gang, og jeg tror også, at der er grænser, som rykkes ved den her, men det er fedt. Nogen tager det som noget skræmmende, men jeg tager det som en udfordring, og det er kun noget, der gør en bedre,” siger Daniel Stoof Jensen blandt andet i ovenstående indslag.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

Skriv et svar