Fredericia AVISEN besøger Daniel Hussman i Midtpunktet. Hos Fredericia Isenkram har de altid gang i noget, i dag er igen undtagelse. Daniel er næsten færdig med at lave mere plads til at komme rundt på.

Daniel er i gang med en kundeekspedition da vi ankommer, der går ikke længe før end den højtsnakkende isenkræmmer står klar midt i butikken.

“Vi har primært gjort det af to gode grunde, vi vil skabe mere skabe mere luft i mellem gangene og opdele butikken bedre og få plads til vores bageafdeling”, siger Daniel.

Hvad siger dine kunder til det du går og laver om?

God plads ved indgangen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Det er landet godt, man har generelt fået noget mere plads herinde og kunderne har taget godt imod det. Mange kommenterer på det og jeg er overrasket over hvor mange mennesker vi møder igen og igen. Jeg tænkte, herregud hvis jeg gik derind ville jeg måske ikke ligge mære til det”, siger Daniel.

Gangene mellem de mange varer er blevet 120 cm brede, så det er nu muligt at komme forbi uanset rolator eller kørestol.

Mere plads på gangene. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Der går cirka 2-3 uger før butikken er færdig, de sidste sider skal ryddes. Vi har nok af projekter og det her er ved at være landet”, siger Daniel.

Kundeklub

Vi har lavet en kundeklub så man kan få et ekstra tilbud. hver gang at man laver et køb så får man 5 % i rabat, som man kan bruge til sit næste køb. Man kan tilmelde sig her i butikken, men der går ikke længe før end der kommer en app der gør det hele meget nemmere. På Appen kan man se sin bonus men også Fredericia Isenkrams tilbudsavis”, siger Daniel.

Det varer ikke længe før end sommeren er i fuldt flor og her er Daniel også klar, kendere af butikken ved at han fylder lige så meget udenfor som inden for. Foran butikken mod Bjerggeden og Byrotten er der altid masser af spændende varer. Vi spørger Daniel hvad hittet bliver i år?

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Personligt tror jeg solcelle lampen bliver et hit . Den har fod den kan stå på, og samme fod kan man bruge til at hænge på væggen med. Den holder 40 timer. Jeg ser stort potentiale i den”, afslutter Daniel, førend han igen står bag disken og betjener kunder.

http://bit.ly/sofielindelecture