Dan-Bunkering meddelte i dag, at virksomheden har udnævnt Claus Bulch Klausen til sin nye administrerende direktør med virkning fra den 1. maj 2021, hvor selskabet påbegyndte sit nye regnskabsår.

Claus Bulch Klausen, der har været i virksomheden siden april 2004, har en stærk baggrund med mange års brancheekspertise. Han har haft flere nøgleroller inden for Dan-Bunkering, senest som Head of Operations og været en del af Dan-Bunkerings lederteam, hvilket gør ham ideel som virksomhedens nye CEO.

Forud for Claus Bulch Klausens udnævnelse som administrerende direktør, har Dan-Bunkering været ledet af et fælles lederteam. Claus Bulch Klausen vil fortsætte med at drive virksomhedens stærke værdier og vækstambition fremad. Desuden vil han fokusere på at udføre Dan-Bunkerings langsigtede strategi i tæt samarbejde med det nuværende lederteam.

-Jeg er meget stolt over at påtage mig rollen som CEO for Dan-Bunkering. Mine mange år med virksomheden har givet mig en stærk tilknytning til de solide værdier, den er baseret på. Jeg kan ikke vente med at fortsætte med at arbejde sammen med lederteamet og gode kolleger i Dan-Bunkering med at opbygge og udvikle den vigtige dagsorden for Dan-Bunkerings fremtidige fokusområder i en branche, der de seneste år er under konstant transformation, siger Claus Bulch Klausen.

Claus Bulch Klausen kom til Dan-Bunkering som salgschef i 2004. Han blev derefter Head of Operations og påtog sig senere rollen som Senior Vice President.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer