De fleste virksomheder er ramt af coronakrisen, men ikke hos Damgaard Digital, der er en enmandsvirksomhed drevet af Lars Damgaard. Han oplevede i marts, at han slog sin omsætningsrekord pr. måned.

Fredericia AVISEN har tidligere skrevet om Lars, der startede som selvstændig i sommeren 2019. Efter en periode, hvor det hele var nyt, så kom der hul på bylden for Lars i november.

“Det er mest gået op for mig. I oktober havde jeg lidt tvivl, men så satte jeg rekord i november og igen i december. Jeg var fortrøstningsfuld ved årsskiftet, men så kom den her virus. Jeg frygtede for mit levebrød, men indtil videre har jeg lavet rekord i marts. Igår (tirsdag, red.) fik jeg to nye kunder og inden jeg talte med dig i dag, har jeg fået yderligere to nye med,” siger Lars Damgaard til Fredericia AVISEN.

Med den nuværende situation, der gør, at man frarådes unødvendig færden udenfor, ville det være oplagt at tro Lars har fået opgaver af erhversdrivende, som på den baggrund satser på nethandel, men det er ikke tilfældet.

“Jeg har webshops blandt mine kunder, og jeg har både B2B og B2C, og der er det mit indtryk, at B2B har det sværest, men for mit vedkommende handler det ikke om, at det er nogen, som er gået all-in på online som følge af Corona. Det ligner en strategi, som de har valgt for længe siden. Det er ikke nødløsninger, men det hører jeg om i branchen, hvor det er pinedøde nødvendige at være synlige. I forhold til SEO går det ikke så hurtigt som mod Google- og Facebook-annoncer,” forklarer Lars.

Hvad vil du råde virksomheder til at gøre i sådan en situation som den her?

“Dem, der har et markedsføringbudget, har formentlig lukket ned for annoncering, fordi det er nemt og hurtigt at trykke på den knap på den korte bane, men da mange har lukket, er clicks billigere i øjeblikket. Så kan man altid tage diskussionen om det er det rigtige, men det er fakta, at klikpriserne er faldet på annonceringen online. Der, hvor SEO kommer ind i billedet, er langsigtet. Hvis man starter nu, og til vi er på den anden side af den her krise, så vil man have en fordel, hvis man begynder med SEO nu,” slutter Lars.

Læs mere om Damgaard Digital ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer