Fredericia døgnrapport

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier.

I tidsrummet tirsdag klokken 17:00 og frem til onsdag klokken 13:49 har der været forsøg på indbrud i to kælderrum på Nørrebrogade. Kælderrummene ligger i nærheden af hinanden, og man har forsøgt at bryde hængelåsen op med en skruetrækker, men der er ikke tegn på færden i kælderrummene. Det oplyser vicepolitikommisær Finn Ellesgaard.

Onsdag aften blev en 83-årig kvinde pågrebet bagfra. Det skete efter, at hun forlod Seniorhuset I.B. Schmidt klokken 21:45. Hun gik mod sit hjem via Vendersgade, Nørre Voldgade og Riddergade, men da hun ville låse døren op blev hun pågrebet bagfra af en mand, der holdt om hende og tog hende rundt om munden og næsen. Gerningsmanden forsøgte efter kvindes udsagn at vælte hende, men det lykkedes ikke, da hun holdt fat i hendes sin rollator. Den 83-årig kvinde råbte, at manden skulle slippe hende og efterfølgende løb manden fra stedet. 

Den 83-årig kvinde har ikke noget signalement af gerningsmanden, men politiet hører gerne fra folk, der har set kvinden på vej væk fra Seniorhuset I.B. Schmidt eller da episoden fandt sted. Den 83-årig kvinde har gråt hår, 170 cm høj og var iført en grå termojakke og en dametaske.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer