FC Fredericias cheftræner Jonas Dal fik sig en overraskelse, da han så HB Køges opstilling. På trods af det mente han dog, at FC Fredericia havde spillet til at vinde kampen.

FC Fredericia spillede 2-2 på udebane mod HB Køge efter at have været bagud 1-0 og foran 2-1, men det hele endte i stedet uafgjort.

“Vi kom hurtigt bagud, og der var kampen ikke sat. HB Køge havde flyttet rundt og stillede med flere kilo på banen end de plejer, og de kom med et direkte spil jeg ikke har set dem spille før. Vi blev taget på sengen af, at det var en så powerfuld fodbold i forhold til, at de plejer at spille langs jorden,” siger Jonas Dal til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Jeg synes, at vi spillede rigtig fornuftigt i store dele af kampen, hvor vi flytter bolden hurtigt og skaber chancer. I den periode skal vi afgøre kampen til vores fordel. Derfor er jeg ærgerlig over, at vi spiller 2-2.”

https://www.vinmedmere.dk/

I pausen skiftede FC Fredericia Alexander Nybo ud med en skade, og ind kom Andreas Raahauge, der normalt kun vogter målet i pokalturneringen, og det kom ubehageligt på et enkelt område.

“Vi stoler på Raahauge, og derfor tænkte jeg ikke så meget over det. Men det der er et problem er, at Raahauge ikke har spillet en kamp i lang tid og derfor mangler lidt i relationer i forhold til spilopbygningen. Derfor kom vi ikke til at spille bolden mere op bagfra end vi gjorde,” forklarer Dal.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er på lørdag mod Fremad Amager.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Thomassen
Hans Thomassen
4 måneder siden

Godt vi har fået de point vi har.
I 5 kampe i 2020 har vi nu fået 4 point ud af 15 mulige.
Og alligevel er der mange mennesker der hele tiden taler om oprykning. Mit bud er vi lander som 6 er, hvis vi er heldige.