FC Fredericia tabte 1-3 til Viborg, og efter kampen fortalte Jonas Dal, at hans hold ikke må være så sårbare, som det var tilfældet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia tabte 1-3, og efter kampen talte Fredericia AVISEN med Jonas Dal, der sagde følgende:

“Det er en meget skuffende følelse at stå med. Vi gav ikke os slev chancen for at vinde, Viborg var bedre end os. Meget længere er den ikke,” sagde han og kom ind på de tre indkasserede mål:

“Vi forærede et par mål væk. Vi lavede et frispark ude foran feltet, vi kom ikke med tilbage og så fik de en friløber, og til 0-3 tabte vi bolden centralt og så fik de en friløber. Når vi vil være boldbesiddende, så må vi ikke være så sårbare.”

I forårssæsonens første kamp tabte FC Fredericia 4-2 til Fremad Amager efter en ikke alt for opløftende indsats. Igen lørdag blev det til et nederlag, og igen var indsatsen ikke i den høje ende, men Dal mener ikke, at man kan sammenligne de to kampe.

“Vi skal se de to kampe meget forskelligt, da vi havde størstedelen af spillet mod Amager, og alligevel tabte. I dag var en anden sag, da Viborg var bedre på alle parametre end os. Det må vi krybe til korset og anderkende,” forklarede Jonas Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

Med nederlaget er FC Fredericia nu på tredjepladsen, og med Vejles sejr mod Hvidovre, er der nu ni point op til førstepladsen.

“Vi ligger stadig godt til, men jeg har svært ved at forholde mig til tabellen før vi er færdige med at spile i foråret. det er godt at sige i dag, og jeg siger det også når vi har vundet. I dag forholder jeg mig til, at vi har tabt og det er jeg træt af,” sagde Jonas Dal og sluttede med at komme ind på, hvordan holdet skal rejse sig frem mod Vendsyssel-kampen lørdag i næste uge:

“Vi skal stå skulder ved skulder, det er ikke én der har tabt – vi er et hold der har tabt. Længere er den ikke. Vi er i en bølgedal, hvor vi skal hjælpe hinanden med at komme op, så simpelt er det,” sluttede Jonas Dal.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer