FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, nedtoner de tre pointtab i træk i NordicBet Ligaen til sit mandskab, og slår fast, at holdet stadig har troen på de kan vinde.

Søndag står der Hvidovre på menuen på Monjasa Park.

“Det bliver en svær opgave. Jeg husker en kamp derovre i sidste sæson, hvor det blev meget fysisk. Vi skal have bolden på gulvet, og spille rundt om deres solide hold. Kan vi lykkes med det, har vi en god mulighed,” siger Jonas Dal, der hentyder til opgøret d. 18. november 2018, hvor FC Fredericia tabte 2-0 til Hvidovre.

FC Fredericia har på det seneste spillet uafgjort mod Nykøbing og Skive, og senest blev det til et nederlag mod Fremad Amager, men Jonas Dal tager situationen med ro.

“Det handler om hvordan vi spiller kampene, når vi ikke vinder. Vi har stadig noget at have håbet i. Vi spillede en god kamp mod Amager, og skabte de chancer, der skal til for at vinde, men det gik ikke. Vi har stadig troen på, at det kan lade sig gøre, selvom vi har spillet to uafgjorte og tabt en. Det lukker os ikke helt ned,” siger Jonas Dal og afviser, at det har haft negativ indvirkning på truppen med pointtabene:

“Vi har 100 procent fokus på det spillemæssige, og pointtabene er ikke noget, der bliver talt om. Det er hvad der sker engang imellem i fodbold. I den ene kamp spillede vi fint mod Nykøbing ,så havde vi en dum dag i Skive og tabte desværre mod Amager. Hvis vi graver os ned i et hul nu pga. resultater, er vi for lette at aflede, så det har intet haft at sige i truppen,” siger Jonas Dal.

I forhold til de seneste kampe er Steven Enna i spil til dagens kamp mod Hvidovre, da han har trænet med i de seneste par dage efter en skadesperiode. Dennis Høegh er fortsat ude, men han forventes snart at kunne indgå i truppen, men til gengæld har det længere udsigter med midtstopperen Mathias Johannsen, som slet ikke er at finde på træningsbanen for tiden grundet en skade.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia