Jonas Dal vil ikke afskrive at nå førstepladsen efter nederlaget til Vejle, men han erkender, at det nu ser svært ud.

FC Fredericia tabte fredag aften 2-1 til Vejle, efter FC pressede gevaldigt på i slutningen af kampen. Efter kampen talte Fredericia AVISEN med cheftræner Jonas Dal.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

“Jeg er fint tilfreds med spillet på banen og den måde vi spiller kampen på. Målene vi fik imod os blev for let, og det er efter fejl vi lavede midt på banen. Det er ikke godt nok, og det er vi ærgerlige over. Når det er sagt, så straffer de os hårdt. De scorer på det de har, da de ikke vadede i chancer. De var fine på bolden i første halvleg, og der var vi måske lidt passive, men i anden halvleg havde vi store ære af kampen. Vi havde tre forsøg fra kanten af feltet fra Torp, der plejer at være sikkerheden selv der, og vi havde fine chancer inde foran som på en god dag ville gå ind,” siger Jonas Dal, der til sidst kastede alt frem og satte Lukas Enevoldsen på banen:

“Det er det med plan B, som vi har øvet os på. Vi ville have bolde frem mod Vejles mål, og en bold kan droppe ned, når der er store drenge deroppe. Alt kan ske i sådan en situation, men det lykkedes ikke at få den helt ind. Det var tæt på, men det var plan B,” forklarer Jonas Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

Med nederlaget har FC Fredericia nu ti point op til Vejle på førstepladsen. Spørgsmålet er derfor om oprykningsmuligheden nu forduftede.

“Det er ikke slut før den berømte tykke dame har sunget, men ti point op til et hold, der ikke smider få point og ikke har tabt til os siden vi spillede i Nørreskoven, er mange point. Vi skal sætte overlæggeren højt efter det opnåelige, men det er blevet sværere for os nu. Det er ikke slut, og når vi sætter overlæggeren højt opnår vi flere point,” udtaler Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia løber på banen er på onsdag på udebane mod HB Køge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer