FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, var langtfra tilfreds med spillet, da klubben tabte 0-2 til Skive.

FC Fredericia spillede ikke prangende mod Skive, og det endte derfor med et fortjent nederlag på 0-2. Efter kampen talte Fredericia AVISEN med Jonas Dal om, hvad holdet ikke lykkedes med undervejs.

“Vi fik ikke sat spillet, vi var dårlige i boldomgangen og tabte for mange bolde i opbygningsspillet. Vi spillede for langsomt, og tog for stor risici på forkerte steder på banen, og det nød Skive godt af, da de bare kunne stå og tage boldene fra os. De fik indkast, hjørnespark og frispark langt oppe på banen, og det gjorde, at vi blev trykket ned i de situationer. Det her er en af de første gang i sæsonen, hvor jeg er nødt til at sige, at det er fuldt fortjent vi taber,” sagde Jonas Dal og kom ind på, hvordan det var at være i hans sko efter en indsats, der ikke var værd at skrive hjem om:

“Det er ikke særlig rart. Vi går altid efter at give os selv muligheden for at vinde, men den mulighed gav vi ikke os selv i tilstrækkelig grad.”

Kampen var den sidste på Monjasa Park i 2019, og det gjorde nederlaget ekstra bittert for Jonas Dal.

“Lige nu er det en utrolig dårlig følelse og fornemmelse at slutte af på den måde, men når man kigger på halvsæsonen som helhed, så skal vi være tilfredse og stolte,” forklarer Dal.

FC Fredericia forpassede med nederlaget muligheden for at presse Viborg og Vejle. En sejr havde sendt fredericianerne på førstepladsen med én kamp mere end de to mandskaber, men i stedet forbliver klubben på tredjepladsen.

“Både når vi vinder og taber siger jeg, at vi ikke kigger på tabellen. Vi går efter at vinde næste kamp altid, og vores næste kamp er mod Hvidovre, hvor vi vil vinde. Det kan ikke nytte noget at kigge på tabellen og sige, at vi tabte et skridt i kampen om de øverste pladser. Stillingen efter 33 kampe lyver ikke,” siger Jonas Dal.

Til kampen havde FC Fredericia-træneren flere ændringer. Jacob Buus, Christian Ege, Agon Mucolli og Kristian Kirkegaard startede inde i forhold til den seneste kamp mod FC Roskilde, og det var kun den ene ændring, der var tvunget, da Nicolaj Ritter sad over med en skade. Det er dog ikke en beslutning, som Jonas Dal fortryder.

“Jeg er ikke sikker på, at de ændringer jeg lavede har meget med resultatet at gøre, men kan altid sige, at man ville have valgt anderledes. Hver eneste gang jeg sætter holdet er det med henblik på at stække den modstander vi skal spille mod, og det er også med henblik på at gøre det, der skal til for at score. Når man taber, så vil man altid have lavet det om, men inden kampen og op til var jeg stensikker på, at jeg havde sat det rigtige hold. Efter kampen er det altid nemt at sige, at man skulle have gjort noget andet, og det vil man altid, når man taber,” sluttede Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er på fredag, hvor modstanderen er Hvidovre på udebane.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/

Skriv et svar