FC Fredericia spillede 2-2 i sæsonens sidste opgør mod Nykøbing FC. Efter kampen gjorde cheftræner Jonas Dal status på sæsonen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I søndags spillede FC Fredericia en sløv kamp mod FC Roskilde, og derfor ville Jonas Dal og co. ud at slutte ordentligt, og selvom det ikke blev til en sejr, så var han tilfreds med hvad han så.

“Jeg så et hold fra Fredericia, der var i fuld kontrol i store dele af kampen, men i en periode fik Nykøbing scoret. Efter et højt pres scorede de og spillede udenom os og scorede til 1-1, så kom der drøn på og så kom de foran. Det er ærgerligt, fordi vi sad på kampen og ret beset skulle vi vinde,” siger Jonas Dal, og kommer ind på hvordan han ser på sæsonen:

“Vi er ikke tilfredse med foråret, når vi ikke fik mere ud af det, men jeg er stolt over, at vi er blevet nummer tre, så det er med oprejst pande og med stolthed, at jeg går på ferie. Man vil altid på ferie med en sejr, så det er vi lidt skuffet over nu, men når vi får skålet og tænker tilbage på hvad der er sket i sæsonen, så kommer smilet frem,” forklarer han.

https://www.vinmedmere.dk/

Nu venter der en ferie og en opstart inden næste sæsons turnering går igang til september, og i den forbindelse har Jonas Dal særligt et punkt han har fokus på.

“Vi skal ikke lukke så mange mål og vi skal passe på, at vi ikke kommer bagud for så bliver det svært. I dag kom vi foran, men kom bagud og kom så tilbage. Rent defensivt skal vi derfor være bedre til at holde modstanderen på afstand,” fortæller Jonas Dal og slutter med at fortælle om transfervinduet:

“Vi skal se, hvad FC Midtjylland har. Vi har været glade for at leje hos dem i de seneste sæsoner, og derudover skal vi specielt kigge på højre back, da et par stykker smutter der. Hvordan vi ellers kommer ud af vinduet må tiden vise, da vi er så tidligt, at vi ikke har noget konkret på plads endnu.”

2 KOMMENTARER

 1. Det er ærgeligt, at FCM ikke kunne undvære canadieren James ?
  Når de nu alligevel ikke kunne bruge ham hverken på holdet eller som reserve.?
  Hvad er det samarbejde så værd.??
  Der ud over løber der en skarpretter rundt ovre i Middelfart som de sidste sæsoner ca. har scoret 20 mål pr. sæson???
  Og så er det utroligt at det ikke betyder mere for klubben at blive nr. 2 og 3.
  Med den indsats der mange gange har været ydet her i foråret, med tabte point til bl.a. nedrykkere burde der nemt have været 9 point ekstra på kontoen.
  Det var altså 2 millioner man spillede om.

Leave a Reply