FC Fredericia tabte 0-2 til Vejle og holdets cheftræner, Jonas Dal, manglede kvalitet, da det skulle afgøres på den sidste tredjedel af banen.

https://www.vinmedmere.dk/

Efter kampen var det en fattet Jonas Dal, der udtalte følgende om kampforløbet:

“Det er en meget lige første halvleg, hvor vi skulle være kommt til pause med 0-0. Det er ærgerligt, at vi røg på 1-0 lige inden vi skulle ned i kabinen. Vi havde talt om, at vi skulle have bolden meget, og det lykkedes også. De perioder, hvor vi havde bolden, fik vi ikke sat den godt nok på spil, da vi tabte den for mange gange i opbygningen, da vi satte den igang. Det var en lige anden halvleg ,og så satsede vi og så fik de scoret inden vi satte det igang. Det var vi ærgerlige over,” siger Jonas Dal og kommer ind på, hvorfor man flere gange kunne høre ham ærgre sig undervejs i opgøret:

“Vi spiller efter den plan vi vil. Drengene står hvor de skal og har bolden vor de skal. Det er det med, at de sparker bolden ud over sidelinjen og andre ting, inden vi kommer i retvendte situationer. Det er jeg ærgerlig over.”

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Tilbage i august 2019 gæstede FC Fredericia Nørreskoven, hvor der var fuld smadder på med fans i begge ender, og det endte med en FC Fredericia-sejr. I dag var der kun 500 tilskuere på lægterne.

“Det er indlysende, at det er træls. Specielt i de her lokalopgør. Sidste gang vandt vi kampen på ud og udenfor banen. Vi savner at høre Red Pride give den smadder, men sådan er det i det her tider og det accepterer vi,” slutter Jonas Dal.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer