FC Fredericia tabte 1-2 til Hvidovre, og dermed bliver de nu pustet i nakken i forhold til kampen om top-3.

FC Fredericia kom hurtigt bagud 0-2 til Hvidovre. Inden pausen lykkedes det at reducere til 1-2, men mere blev det ikke til for FC Fredericia.

“Vi var ikke dygtige nok på og med bolden. Vi fandt de rum vi ville, specielt bag deres centrale midtbanespiller. Vi fik den ene angriber spillet væk, og tog den næste spiller i rækken væk men vi lykkedes for få gange med at sætte spillet. Vi lykkedes med at komme på kanten og få gennembrud, men vi gjorde det for få gange i forhold til at presse Hvidovre nok,” siger Jonas til Fredericia AVISEN.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Nederlaget var det tredje i træk, og det er noget, som har sat sine spor i FC Fredericia.

“Ja, det gør det. Det er ligesom når man vinder tre kampe i træk. Enten er man i den syvende himmel eller i kulkælderen, så vi er tættere på kulkælderen  end himlen lige nu. Det ligger ikke vores selvforståelse at tabe tre kampe i træk. Det må vi acceptere og tage fat i og se på, hvorfor vi taber,” forklarer Jonas Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

Nederlaget gør, at Vendsyssel på fjerdepladsen haler ind på FC Fredericia på tredjepladsen. Nu har vendelboerne kun fire point op til Jonas Dals mandskab.

“Vi er presset på, at vi skal vinde, ellers vinder de andre nok til at overhale os. Lige nu handler det ikke om andre hold, men om vores eget spil. Det skal udmønte sig i sejre også,” udtaler Jonas Dal.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer