Forside FC Fredericia Dal: Vi er blevet et voksent hold

Dal: Vi er blevet et voksent hold

DEL
FC Fredericia - Næstved Boldklub. 25. november 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

FC Fredericia hev en arbejdssejr i land, da FC Helsingør blev besejret søndag eftermiddag. Jonas Dal kalder det fredericianske mandskab et voksent hold, der bevarede tålmodigheden.

Da de 90 minutter var overstået viste måltavlen til 1-0 FC Fredericia. Kønt var det ikke, men sejren kom i hus og det var derfor en tilfreds Jonas Dal efter kampen.

“I første halvleg kom vi ikke vildt godt i gang, vi flakkede lidt og lavede fejl, men kom så tilbage. Det så okay ud, da der var gået 15-20 minutter, og vi fik sat os på kampen. Vi spillede en masse bolde ned på siden af deres midterforsvarer og bag deres wingbacks. Derfor flyttede de deres centerforsvarere, og det gjorde, at vi kom til muligheder. Anden halvleg var mere lige, hvor vi lagde godt ud, så kom de med, men så lagde vi tryk på og fik scoringen til sidst,” siger Jonas Dal, som kalder det en arbejdssejr:

“Det var virkelig en arbejdssejr. Rent mentalt var vi stærke, og vi er ved at blive et voksent hold, som der ingen panik er over, selvom stillingen er 0-0. Der var ingen, der åbnede unødvendigt, og vi hev den hjem med tålmodighed.”

Hvordan var det at holde 0’et?

“Det er altid fedt at holde 0’et. Vi har trænet en del på, hvordan vi skal stå defensivt og skabe relationerne. Helsingør har lidt chancer, men over en hel kamp kan man ikke holde dem væk. De har lidt til sidst, hvor de hev de høje drenge med frem, hvor alt kan ske, som man så med os selv sidste søndag,” udtaler Jonas Dal.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL