FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, var fuld af positive ord om opbakningen, da Kolding blev sendt hjem fra Monjasa Park med et nederlag på 4-3.

FC Fredericia var bagud 0-1, men så tog det fart og pludselig var stillingen 3-1 og 4-2, inden Kolding gjorde det til slutresultatet 4-3.

Efter kampen bad Fredericia AVISEN Jonas Dal om at sætte nogle ord på kampen.

“Sindsygt er et meget godt ord. Det er unødvendigt, da vi har styr på dem i første halvleg og spiller godt rundt om dem, og da vi scorer til 2-1 tror jeg, at det går i vores retning, men det blev en kamp, hvor det kunne komme ud af ingenting. I anden halvleg var Kolding mindst lige så gode som os, så vi er nødt til at være tilfredse med de tre point og sige, at det ikke var hele kampen, men mest første halvleg, at vi kunne være tilfredse med,” siger Jonas Dal, der ikke har prøvet en lignende første halvleg før:

“Ikke rigtigt, nej. Det var vildt. Det gik op og så lidt ned i knæ, men heldigvis flest gange op. Det var fedt at se de mål vi lavede, og de forskellige slags mål vi scorede.”

Der var 2.012 tilskuere på Monjasa Park, og den opbakning gik ikke ubemærket hen.

“Det er superfedt, lad os få det sådan her hver gang og få lidt fodboldfeber i Fredericia. Vi er meget godt med i kapløbet om de øverste pladser i tabellen, og der er plads til endnu flere på Monjasa Park. Det var en fremragende opbakning i dag, og brølet man kunne høre, da dommeren fløjtede af tror jeg aldrig, at jeg har hørt så stort før på Monjasa Park,” siger Jonas Dal.

I har nu slået Vejle og Kolding. Er I kongerne af Trekantsområdet?

“Hvis det er en intern konkurrence, ja,” slutter Jonas Dal med et smil på læben.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB