FC Fredericia vandt søndag eftermiddag 2-1 mod Thisted. Efterfølgende var cheftræner Jonas Dal stolt over spillernes reaktion i kampen, efter at de tabte til Viborg.

Det lignede en uafgjort kamp mellem FC Fredericia og Thisted, men i det 89. minut blev der peget på straffesparkspletten, hvor Dennis Høegh ikke svigtede.

“Det var rigtig dejligt. Jeg synes, at vi har stået i den her situation nogle gange, hvor vi har spillet en god kamp og vi ikke fik resultatet med os. Symptomatisk skulle vi have Christian Ege til at lave en dribletur i feltet før vi fik straffesparket, som blev sat sikkert ind af Dennis Høegh. Det var fedt at kunne trække det længste strå,” siger Jonas Dal til Fredericia AVISEN.

I torsdag tabte FC Fredericia 2-1 til Viborg, som scorede begge deres mål i de sidste ti minutter. Det var en kold klud i hovedet på FC Fredericia, men i stedet for at hænge med mulen, tog de det med oprejst pande mod Thisted.

“Det lå lidt i luften på spillerne. Man kunne mærke, at de havde noget afklarethed, og at det ikke var første gang i år, at det var sket og derfor var de ikke så rystet, at de ikke kunne spille. Der skal noget specielt til at rejse sig efter så kort tid. Det er høj klasse,” siger Jonas Dal.

Kampen igennem var der højlydt opbakning fra Red Pride, og sejren blev efterfølgende fejret som var oprykningen til Superligaen kommet i hus, og det er noget Jonas Dal satte pris på.

“De der fans er vanvittige. Det er fedt, at vi har dem, og de er med os på den måde hele vejen. De synger hele vejen igennem ved 0-0, 1-1 og til sidst, hvor vi kommer på 2-1. Det er fedt, at vi har dem med os, og det kan vi ikke takke dem nok for,” siger Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er næste søndag på udebane mod Roskilde.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia