En knap så god indsats skal ikke være den smag, som FC Fredericia går på sommerferie med. Derfor forventer Jonas Dal et andet udtryk, end holdet kom med i den seneste kamp mod FC Roskilde.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia er sikre på at ende på tredjepladsen, og nu venter en sidste kamp i sæsonen, hvor der skal sluttes godt af mod Nykøbing

“Det betyder, at man går på ferie med en anden fornemmelse. Det betyder noget, og det er rigtigt, at det ikke var godt sidste gang, og det var forhåbentligt en enlig svale,” siger Jonas Dal og kommer ind på sæsonen:

“Når vi ser, hvor vi ender henne og hvad vi har fået af point de seneste mange år, har det været en forrygende sæson. Vi har uden at have overpræsteret landet en tredjeplads og det er flot. Når vi ser på hvordan vi har domineret mange af kampene og ikke fået de point vi havde fortjent, så er en tredjeplads velfortjent.”

FC Fredericia er ikke i den økonomiske top i NordicBet Ligaen. Andre hold har et større budget, men alligevel har FC Fredericia formået at sikre en topplacering i rækken.

“Vi har en fantastisk trup, og et hold der forstår det oplæg vi har. Det passer spillerne til punkt og prikke, og langt hen ad vejen kan de også træde ud af konceptet og mange gange har vi haft individualister både offensivt og defensivt, og det er også væsentligt i forhold til at være bedre end andre hold,” slutter Jonas Dal.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Nykøbing klokken 18:00 på Monjasa Park.

Leave a Reply