FC Fredericia møder onsdag aften Vejle på udebane og holdets træner, Jonas Dal, ser frem til stor opbakning fra fansene til lokalopgøret.

Efter sejre i NordicBet Ligaen mod HB Køge og Næstved står der lokalopgør på menuen onsdag aften og det er noget Jonas Dal glæder sig til.

“Det bliver rigtig fedt. Vi ved, at mange af vores fans kommer og kigger på. Det er altid fedt at spille i sådan en kulisse. Vejle Stadion i Nørreskoven er altid fedt, og vi må håbe, at Vejles fans er lige så meget med på idéen som vores fans, fordi så får vi en fed kulisse. Så er det op til os lige udenfor banen og for dem på banen at gøre kampen god,” siger Jonas Dal, som fortæller, at truppen og ham ikke bruger tid på virvaret, der foregår i kulissen op til sådan et lokalopgør:

“Det er fedt, at det er med, men det er ikke noget vi bruger tid på i oplægget. udover, at vi taler om, at nu må vi ikke skuffe dem, men sådan er det hver gang. Jo flere der er til at heppe på os, jo større chancer er der for at lave et godt resultat, da man vil ikke skuffe fansene.”

Op til kampen er der flere spørgsmålstegn for FC Fredericia. Med sikkerhed er Dennis Høegh ude af opgøret , mens Jacob Buus, Mathias “Malte” Johannsen og Sonni Nattestad alle er tvivlsomme.

“Selvom vi taler nu her omkring et døgn før, så er det svært at sige noget om situationen, da der er nogle som har trænet og skal finde ud af hvordan deres skader reagerer på træningen. Så det er stadig ikke helt på plads, men det er rigtigt lazarettet er lidt mere fyldt end det skal være,” siger Jonas Dal.

https://www.fredericiavin.dk/