FC Fredericia dominerede opgøret mod Skive, men endte med at tabe. FC-træner Jonas Dal kunne efter kampen ikke sige ret meget negativt om selve præstationen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det fjerde nederlag i træk. Det er facit for FC Fredericia, men hvis man kigger på spil og chancer, burde det ikke være blevet til et nederlag på 1-0.

“Man tænker, hvordan det kan lade sig gøre, at vi har så stort et spilovertag og de har én mulighed og vinder. Det er sådan noget man skal sluge,,” siger Jonas Dal og fortæller, hvad han sagde til spillerne i omklædningsrummet:

“Jeg roste dem for en vanvittig god kamp og sagde ,at det her spil skal bringe os ud af den her resultatmæssige krise. Vi var i en tilstand, som vi havdehåbet på, både offensivt og defensivt, og så må man sige, at modstanderen kendte besøgstiden. Jeg kan ikke finde ret meget negativt,” fortæller Jonas Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia fik med seks minutter tilbage af opgøret et rødt kort til Andreas Oggesen, der i samme episode fik brokket sig til to gule kort. Dermed led FC Fredericias forhåbninger om en udligning et knæk.

“Den eneste, der er mere ærgerlig over det end mig er Oggesen. Vi skal samle ham op og så få fortalt ham, at man også i sådan en periode her, hvor man føler sig bortdømt, skal sørge for at være cool,” udtaler Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia løber på banen er på fredag, hvor modstanderen er Næstved på Monjasa Park. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer