FC Fredericia vandt 3-1 mod Fremad Amager, men faktisk udspillede der sig et kampbillede som Jonas Dal havde frygtet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia kom bagud 1-0, men endte med at vinde 3-1 efter en afbrydelse på en halv times tid. Efter opgøret talte Fredericia AVISEN med cheftræner Jonas Dal.

“Jeg ser kampen som jeg havde frygtet den. Vi satte spillet som vi ville og skabte fine chancer, og vi havde dem hvor vi ville have dem. Så skete det vi havde forberedt os på, nemlig at rækkens med længders bedste omstillingshold ramte os, da vi tabte bolden på et vanvittigt sted og scorede. Heldigvis arbejdede vi ud fra devisen som vi kender, så vi kom tilbage og inden pausen scorede vi på en standard. Det var godt kaldt af Thomas, der sagde hvad drengene skulle, og så scorede vi. Det giver kuldegysinger, når det sker. Lige inden Buus scorede havde han signaleret, at han ville ud, og så kunne han godt lige score inden. På den måde kom vi på 2-1, og så kom den vanvittige ting med ophold i spillet og det skal man gøre, når der kommer lyn. Det blev en halv times afbrydelse, og da vi kom igang havde vi styr på det. Enkelte gange kom de frem, men Andreas Raahauge tog det han skulle tage,” sagde Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

Til opgøret var der igen tilskuere på Monjasa Park, og det glædede FC Fredericias cheftræner.

“Det var fedt igen at høre dem, der holder med os var herude, og heldigvis kunne vi give dem en sejr. Det er længe siden, at vi har vundet her af den ene og anden årsag. Uanset hvad er vi mega glade for at invitere folk på Monjasa Park igen, og mon ikke der stille og roligt bliver åbnet for flere,” forklarer Dal og slutter med at komme ind på, hvad man som træner kan gøre under sådan en spilafbrydelse som der blev:

“Man kan ikke gøre så meget. Det var som i den rigtige pause med, at vi skulle blive ved med det vi gjorde. Det kan være godt og skidt for begge hold, og vi troede, at de ville bringe store folk i spil. Vi havde tre scenarier, og så valgte vi det, hvor vi satte Høegh ind i stedet for Steven,” sluttede Jonas Dal.

Leave a Reply